fredag, januar 09, 2009

Orker ikke, gidder ikke......

I kveld gjør vi som Mio, slapper av...... ;-} Det finnes ikke energi til noenting annet enn å følge gullrekka på tv`n, og selvfølgelig å slappe av litt på data`n.......
Jeg har vært syk og utslått hele uka, vært hjemme fra jobb og hatt en eller annen merkelig virussykdom som gir hodepine og ømme muskler og verk i hele kroppen.

Nå sitter jeg her og samler krefter til å reise til Halden på brytestevne i morgen tidlig. Vi må faktisk stå opp kl. 05, og jeg kan jo si at det ikke frister akkurat,men det går seg nok til når en bare får kommet seg avgårde ;-} Kanskje det kan bli tid til en aldri så liten Harrytur etter stevnet....Vi får se hva vi orker. Jeg ønsker dere en riktig ....

I`ve been ill all week,so now I am just sitting here in front of the tv, relaxing, just like Mio on the laptop ;-} I don`t feel like doing anything at all. I hope that I`ll fell stromg enough to go to Halden tomorrow morning. We`re going there with our daughter who`s going to a wrestling tournament there. getting up at five in the morning doesn`t sound very tempting right now .. ;-} Wishing you a nice weekend!

2 kommentarer:

tinemor sa...

Så nydelig da.
Kjedelig å ikke være i form å ha lite energi.
God bedring og god helg!

Skogkjerring sa...

God helg og god bedring til deg...godt å slapp av en gang i blandt også...blir altfor lite av det gjennom uke..lykke til med brytestevne..