søndag, april 30, 2006

Tid for - veis,både blå og hvit.


Blåveisen er min favoritt vårblomst.Det var ikke få buketter jeg plukket med lubne barnehender da jeg var liten...,og jeg har nok plukket en del buketter siden det også. Nå er det derimot veslejenta (som ikke er så veldig liten lenger) som kommer hjem til mamma med nydelige blåveisbuketter.Det rører et morshjerte. Denne blomsten derimot fikk bare være fotomotiv og ble etterlatt i skogen sammen med sine artsfrender...

Ikke lenger at Blåveisen har satt farge på vårblek natur,titter Hvitveisen fram og strekker seg mot lyset. Denne har fått et litt drømmeaktig preg tidlig på en søndags morgen.
Det finnes jo også Gulveis enkelte steder i landet,men det har jeg aldri sett her jeg bor. Jeg skulle gjerne ha foreviget den også....

5 kommentarer:

Bizy sa...

I don't understand what you're writing (I don't speak the language), but your photos are very, very beautiful. I love the snowflake photo. That must have been tricky.

Sol sa...

Thank you very much bizy! Your comment made my day;-} I guess I should write my blog in English. I would like to have a Photoblog where I can post my photos(and write in english).So maybe sometime soon you will be able to understand what I write Thanks for stopping by!

Hulda sa...

Takk for hilsen i bloggen min! Blåveis og hvitveis er nydelige vårblomster, det er sant. Vi har hatt nydelig vær lenge nå. Det er herlig!

daisy sa...

Så utrolig fine bilder!

Kim Carney sa...

your photographs are stunning! And thank you for linking to me ;)