søndag, august 09, 2009

Ferieslutt.......

Selv en lang ferie må ta slutt en gang......det er ganske vemodig, og jeg drømmer meg tilbake til denne bryggen i Fjällbacka. Jeg skulle ikke hatt noe i mot å ta en tur hit igjen nå med det samme. Nyte roen og stillheten i det solen går ned i havet.

Eller å gå å tusle litt i Fjällbacka sentrum, se på båtene, folkelivet og alle de små koselige butikkene. Kanskje kjøpe jordbærmuffins på det lokale bakeriet......., eller en halvspesial i kiosken. Jeg har lest bøkene til Camilla Läckberg i vår, og de utspiller seg jo i Fjällbacka og omegn. Når jeg gikk omkring der kunne jeg ikke unngå å tenke på det hun skrev om Ingrid Bergmanns torg, Kungsklyftan, Galärbacken osv......,og det hele ble enda mer virkelig for meg.

Jeg skulle hatt med enda flere bilder på dette innlegget,mend et er jo helt umulig å flytte bildene i dag etter at jeg har lagt dem inn. de vil bare være på toppen av innlegget og det skal de jo IKKE.....Det har da alltid gått an å flytte om på bildene etter at de har blitt lagt inn...Jeg gir opp og lar innlegget være som det er.

1 kommentar:

synne sa...

Heisan.
Så nå er det slutt med ferien for denne gang.
Nyter dine flotte bilder.
Men hvordan gjör du för å få dem i den störrelsen på bloggen?

Ha nå en fin mandag. Her regner det så det blir som vanligt. Innekos.
Klems Synne.