søndag, november 22, 2009

Morgenstemning.....

Det er en våt og grå novemberdag utenfor vinduene mine......
Da er det godt å kunne lage litt stemning i stua med tente lys. Jeg koser meg med å redigere bilder og å følge med på stafetten på Beitostølen på tv. Jeg liker å følge med på ski, skøyter og hopp om vinteren ;-} Datteren er på brytesamling på Olympiatoppen denne helgen, så det har vært stille i heimen. I følge de korte rapportene jeg har fått av henne så har hun det helt topp der ;-}
Neste helg er det allerede første søndag i advent. Tida går så fort! Tenker at jeg skal prøve å ha en adventstidsblogg i år også. Det har jeg hatt de siste årene, og det er veldig koselig å se tilbake på.
Jeg ønsker alle en fin uke ;-}

8 kommentarer:

Amy sa...

Stunning photos!! That would definitely brighten any grey November day!!

Randi's Tanker sa...

Skikkelig stemningsfullt bilde. Det er viktig å lage det koselig rundt seg i denne mørke tiden. Her er det også tungt og grått ute.

Ha fortsatt en fin søndag!

Marie sa...

Stemningsfullt og vakkert :)

synne sa...

Sitter og stryker Mios poter. Dem er så myke. Han er en fin liten pus.
Var redd om ham.

Hyacinter er jul for meg. Den nermer seg fort.
Flotte bilder Sol.
Klems Synne.

Vibeke sa...

herlige stemningsfulle bilder, jeg nyter! koselig at du tok turen innom sol :) gøy at du likte papiret, gleder meg så til å bruke det...kjøpte det på kvist i oslo.

klem

Käranån sa...

Så vackert!! Jättefina bilder, stämningsfullt att bara titta på i detta gråa och regniga väder!!

Anonym sa...

It was very interesting for me to read the blog. Thanks for it. I like such topics and everything that is connected to them. I definitely want to read a bit more soon.

Mia sa...

Hei på deg Sol! Nyter her dine nydelig bilder... du er bare så flink. Og så adventsblogg da.. det krever sin dame, det! men, som du sier, er det nok koselig å se tilbake på den siden (det gjelder igrunn hele bloggingen for min del...blir liksom en slags dagbok, det hele..)