fredag, februar 19, 2010

En bitteliten pusekatt......

For to dager siden skjedde endelig det som vi har ventet på. Tussi fødte en nydelig hvit liten pusekatt. Som forrige gang, fikk hun bare en kattunge. Den lille hjerteknuseren står i sterk kontrast til den forrige kattungen hun fikk, for han er svart som moren. det har ikke vært lett å få tatt bilde av kattungen, for hun vil helst gjemme den langt borte. Tussi er ganske nervøs av seg nå, og hun stresser en del, Hun vil helst være i nærheten av meg, samtidig som hun gjemmer kattungen et helt annet sted....Det roer seg nok etterhvert.Hun var litt sånn da Mio ble født også. Skal nok komme tilbake med litt flere bilder av den lille ;-} Nå har jeg vinterferie, og forhåpentlig vis tid til å fotografere.


Nydelig ikke sant?

9 kommentarer:

huset med det rare.. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
huset med det rare.. sa...

Nydelig og vakkert! Et nytt liv er alltid vakkert på sin helt egen måte!
Ha en god helg!

lise sa...

Herlig! For en nydelig hvit kattunge, kunne jeg gjerne utvide katteflokken til fire.. Det er et eller annet med hvite katter. Det er kjempekjekt med kattunger, og når det bare kommer én, er det neppe problemer med å finne et nytt hjem til ham heller.

Kreoline sa...

Åååå, så skjønt, tenker du koser deg nå. Håper ikke Mio er sjalu. Ser moren tar godt vare på den lille, en ordentlig hønemor. Her var vi en rampete "liten" stor pus, det holder. Utrolig mye selskap og kos med de, vet ikke hvordan livet uten pusekatter, her har vi hatt katter i over 30 år, så til sammen har det blitt noen. Ha en kjempefin helg, kos deg med ferie og nyt den. Klem fra Mona.

amson sa...

There is nothing so sweet as babies. Beautiful photos!

Hilde S. sa...

Ååååå, så nydeleg liten snøkvit:)
Gratulera med pusebaby.

Amy sa...

Oi oi oi, såååååååå fin!!! Jeg har en hel hvit katt, han heter Stuart Little (slik som filmen) fordi vi fikk han ved seks ukers alder og han var så liten og minnet om den lille mus i filmen. Han er det mest kosete katt! Skal du behold den lille nurk? Kos deg mye, mange flott foto muligheter fremover!! :-))

Hem och Lycka sa...

Å gud så sööt!

kram Mia

Synnøve. sa...

For ett nydeligt litet nurke.
Skjönner godt att mamma er litt nervös av seg. Hun er sikkert redd for den lille.

Håper du får flere bider av den lille pusen snart.
Klems Synnöve.