søndag, juni 15, 2008

Et sommerlig dekket bord......

Litt tidligere i sommer var jeg så heldig å få en fin gave fra min hemmelige venn i Vita Gåvor. På kortet skrev hun at gaven kunne jeg bruke når jeg skulle bak epai og dekke bordet fint etterpå ;-} Bakepenselen og slikkepotten brukte jeg når jeg bakte og de nydelige serviettene brukte jeg når jeg dekket et veldig sommerlig bord sist helg. Det var kjempeherlig vær, varmt og fint og Rabarbrapaien smakte nydelig med is og vaniljesaus til.


En nydelig Rabarbrapai.Oppskriften fant jeg i et interiørblad ;-}


Jeg synes det er så flott med nyperoser. De dufter virkelig sommer. Jeg var så heldig å finne en nyperoseplante på hagesenteret nylig. Jeg så etter slike i hele fjor sommer,men ingen av blomsterselgerne hadde sånne. Nå gleder jeg meg til at planten skal blomstre!

Roser og lys- God sommerstemning i forrige uke. Nå ser det ut til at sommeren har tatt seg en pause......I natt var det bare 5 grader......Brrrrr.....

Last weekend I made Rubarb pai and set the table with lovely roses and napkins that my secret friend in the VITA Gåvor-along gave me earlier this summer. The weather was so nice and warm,but this weekend it seems that summer is on hold......Only five degrees last night........

9 kommentarer:

Albertines verden sa...

Heisan. Synes du tar så fine bilder, spesielt det med de lilla syrinene. Så jo ut som en akvarell. Ser at jeg trenger å skaffe meg ett eller annet bildebehandlingsprogram. Ønsker deg en riktig fin uke!

Anita sa...

Nydelige bilder!! Koselig med sånne gaver!! KOs deg videre i sommeren!

Ida sa...

Vakkert, vakkert, vakkert! :)))

Ingrid sa...

Hei! Så herlig bord du har dekket! Er det bare å benke seg og vente på servering? ;)

Marie sa...

Du så herleg sommarstemning :)

Nydelege roser, duken er også nydeleg!

Eg har ein heil hekk med nyperoser. Dei er ikkje så store ennå og dei har fylte roser.

HildeS. sa...

Hei hei.
Dette var eit herleg sommarbord.
Nyperoser er aldelesen nydelege, og eg må sjå om eg finn nokre til hagen, eller kanskje ein hekk, det hadde vore noko.
Rabarbrapai er så godt, men når eg var liten så var det sukker i ein kopp og duppe rabarbraen oppi og ete,mmmm:) Sursøtt var det, men veldig godt:)
Ha ei fin helg.

Living White sa...

Kjempe fint.
Vet du, jeg har kommet frem til at det er for hvitt her. Jeg tenker om sommeren skulle jeg fått inn noen puter med farger i. Forskjellige rosatoner er jo kjempe søtt.....kanskje jeg skal prøve få tak i noe snart, blir fort for hvitt, sommeren er jo tid for gladfarger og stæsje opp litt.

din hemmelige venn (interiøralongen) sa...

kjempefine bilder.
bare lurer på om du har fått din gave fra meg??

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så trevligt att mina gåvor kommer till användning:)
Urtjusigt porslin ser jag att du har också!

Rabarberpaj är bland det somrigaste jag vet! Gott och läskande!

Susanne (som gav dig vår gåvan)