fredag, september 14, 2007

Det blåser en høstvind.... ~ Autumn winds are blowing

Det blåser en skikkelig kald og sur høstvind over hjemstedet mitt i dag.....Vinden har til og med gjort en avtale med regnet, slik at det både regner og blåser....Skikkelig surt høstvær!
Da kan man varme seg med å finne fram noen varme høstbilder fra et par år tilbake;-}

It`s a cold and windy day today. It`s even raining..... To bring out some warmth, I`ve been looking at some two year old photos with warm autumn colours.

15 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Nydelige bilder...
Jo, noen ganger er høsten flott... Håper enda på å få noen flotte dager jeg da, i morgen og søndag er det sykkelritt- sesongens siste (junior sykler) så da håper vi å få noen flotte dager, det er utrolig kaldt nå iallfall...

Ønsker deg en koselig helg...

posidriv sa...

Herlege portrett! Slik haust vil vi ha!

Marie sa...

Flotte portrett! Veit ikkje kva du jobbar med, men du hadde passa godt som fotograf. Kanskje er det nettopp det du er...
Ha ein fin haust :o)

Hemma på Landet sa...

Men det där var inga dåliga bilder. Proffsiga. Kramis

Ellie sa...

Nydelige bilder av ei nydelig jente! Høsten er deilig, synes jeg.

moderncountry sa...

Å for noen flotte bilder! Av dine døtre? Lyset er helt spesielt, liker det veldig godt :) Ja, og fargene, herlig!
Nyt helgen! Aina

Mia sa...

Dette var da noen herlige høstbilder, som varmer en hustrig sjel. For det har virkelig vært høst over været idag. Litt koselig og litt vemodig (jeg er jo så glad i sommeren da...) Men høsten er en fin tid, med ro og ettertanke... og kreativitet. Jeg har lyst til å lage så masse nå, da livet utendørs er mer eller mindre over for denne gang. Håper du og dine får en fin helg.

Ida sa...

Flotte høstbilder.
Fantastisk vakkert! :)
God lørdag til deg i høstværet.
Kos deg (inne;).
Klem.

Kreoline sa...

Nydelige bilder av en nydelig jente. Vi har nok det samme været det blåser og regner, litt sol innimellom. Greit vær og være inne i å kose seg. Ha en fin helg, kos deg. Klem fra meg.

Timotei sa...

Såå fine bilder! Du er virkelig flink! Jeg er glad i høsten, men her hos oss holder den nesten på å regne bort. Ønsker meg bare bittelitt oppholdsvær slik at jeg kan komme meg ut med fotoapparatet jeg også.
Ha en fortsatt fin helg!

Marie sa...

Er berre innom for å ønskje god helg!

elin1976 sa...

Flotte bilder og for noen farger. Den røde genseren er jo så flott mot det orange og brune. Dette er slike bilder som man kan a i glass og ramme. Å denne jenta har nok blitt tatt en del bilder av før. Fotogen er hun iallefall.
Er mamma til en skikkeliig linselus som gjør seg til, eller skviser seg inn på nesten alle bildene vi tar.
- mamma, ta bilde av meg nå, å nå, å ta bilder av denne dukka. Sånn er hun hele tiden. Men det er jo så koselig å ha disse bildene så mammaen knipser i vei. he he
Ønsker deg en flott lørdag. Klem fra Elin:O)

Mia sa...

Riktigt snygga kort!

Sol sa...

Tusen hjertelige takk for alle koselige kommentarer!
Ser at Marie lurer på om jeg kanskje er fotograf, men nei, det er jeg ikke. Det kunne forresten ah vært veldig interessant...Hadde jeg vært litt yngre så....;-} Jeg liker å fotografere,men det er bare på hobbyplan.
Det er forresten datteren som er avbildet, og som Elin sier, så er hun veldig fotogen. Godt det er noen som liker å bli tatt bilde av....Må innrømme at jeg er bedre på å ta nærbilder av blomster,enn å ta bilder av ungene ;-}
Klem til alle.

Linda Lunda sa...

Åhh vilka vackra foton.
Linda