lørdag, mai 03, 2008

En fin dag er snart over.... ~ A nice day will soon be at end

Det har vært en nydelig dag i dag. Endelig har sola og våren kommet! HERLIG! Vi har vært i konfirmasjon i dag. Det var kjempekoselig. En flott konfirmant, hyggelig selskap og masse god mat. I morgen er det nok en konfirmasjon. Håper at været holder seg like fint ;-} I går plukket jeg inn noen nydelige Natt og Dag som vokser i hagen....De er så utrolig flotte med sine dype vakre farger. Man trenger ikke kjøpe dyre blomsterbuketter når man kan plukke inn markblomster. De gjør seg godt på mitt nyinnkjøpte loppemarkedbrett....Det gjør også den lille GreenGate skålen. Disse skålene minner meg på at sommeren er like rundt hjørnet. Jeg skulle gjerne hatt flere av disse skålene, og håper på å støte på en butikk som selger Greengate....
It`s been a lovely day, and the sun and spring is finally here ;-} We`ve been to a confirmation tday,and had a great time together with good friends. Tomorrow we`re going to another confirmation and hopefully the weather will stay nice, and the company will be just as good as today.
I love these flowers with their beautiful colours. I have picked them in my garden, they look great on my silver tray ;-} Togehter with the little bowl from GreenGate. I love Green Gate stuff, it`s so summery....

10 kommentarer:

Nina sa...

Heisann,
Du får både GreenGate skål og Arozona iste i forskjellige smaker i Linnea's Hage i Nittedal !
Hilsen oss i Linnea's Hage

chatrine sa...

Heihei!
Så fine bilder!
Green gate, ja de er bare helt skjønne! Har en sånn jeg også;) Å flre andre også;) Har litt dilla på de vakre mønstrene.
Blomster, det savner jeg i min hage også, men det må bli litt senere, for her må det komme en plen først. Nå er alt bare gjørmete og skittent. Men det blir nok bra til slutt:)
Ha en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Sol sa...

Hei...hjertelig takk for kommentarer!
Nina;Oi så flott da, det må jeg sjekke med en gang.
Cathrine;Det vokser natt og dag vilt her ;-} Det er så koselig. I bedene mine er det løker som har begynt å blomstre.Våren kom litt sent i gang her, men nå kommer det for fullt. Lykke til med plenen!

Sol sa...

Jeg må bare si at jeg ble kjempeglad for å lese kommentaren din NIna. For jeg har sett etter AriZona te lenge nå,og ikke funnet noe. Helt fantastisk å kunne få hjelp fra noen der ute i Bloggverdenen ;-} Jeg var innom siden og så at dere var utsolgt for teen nå,men jeg ser innom igjen jeg, og da skal jeg nok bestille både te og GreenGate boller. Stor klem til deg!

Anniche ♥ sa...

Hei Sol

Så koslig helg da , men sikkert litt slitsom også ...hehe, hormonfylte konfirmanter og masse mat (!)

Nydelig bilde av grenngate skål og tusen og en natt !! Min venninne Christina(lÅVEBUTIKKEN ) har litt Grenn Gate , kanskje hun kan hjelpe deg ;)

klem A

Anniche ♥ sa...

Ps, gleder meg til å se dine gule funn!

Anitas hus sa...

Så skjønne blomster. Natt & Dag har så nydelig farge. Liker også godt green gate skålen din, jeg har en liten duk fra green gate i samme mønster.

Forresten så lager du velig mye fint. Skjønne poser du syr.

Ha en fin uke:O)
Klem

Ida sa...

Nydelige fioler, i dype farger ja.
Veldig fint! :)
Fin uke ønskes deg fra meg.

Lene sa...

Hei, Sol :)

Såå herlige bilder fra deg :)

Og så ser jeg at du har fått god hjelp til Green gaten :) Nydelige ting. Bare å komme hit til Drammen en tur - så skal jeg guide deg mange steder hvor du kan handle :)

Ha en fortsatt fin dag, Sol :)

Klem fra meg :)

Hem & Lyckas Mia sa...

Söt bukett och söt skål, har den fast med bara rosaröda blommor. Greengate har verkligen mycket fint! kram