torsdag, mai 22, 2008

Syren ~ Lilac

Jeg er så glad i Syren, og elsker duften av de flotte blomstene......Akkurat nå fyller de stuen min med en herlig duft ;-} Nydelig farge også, så lett luftig og sommerlig. Jeg har et hvitt syrentre i hagen min, og har plantet et lilla også. Jeg var så heldig å få en avlegger av noen kjente, så nå er det bare å vente på at det skal vokse seg stort og flott!

De flotte syrengrenene gjør seg bra i min vase fra Cult Design.

I helgen får vi besøk...langveisfra. Da kommer nemlig en god venn av meg fra Sverige.Det er jo ikke sååå veldig langt borte,men han har med venninnen sin fra Malaysia. Hun er i Sverige på ferie, og da jeg forslo å ta en tur til vakre Norge også.....var de ikke sene om å slå til. Hun har aldri sett snø før så vi må ta oss en tur på fjellet, der ligger det fortsatt masse snø. Lurer litt på hva jeg skal servere. Det burde vel være noe skikkelig norsk mat antagelig.....hmmmm. Vi får se hva jeg kan trylle fram.

I love Lilacs, they are so lovely and the smell is wonderful. I have awhite Lilac tree in my garden, and the other day I got a purple tree from some friends of mine ;-} This weekend we will have visitors from my good friend from Sweden and his girlfriend from Malaysia.....She has never seen snow before, and now will be a good chance to see snow, cause there`s stilla lot of snow up in the mountains ;-}

6 kommentarer:

Anita sa...

Syrinene blomstrer her også, og det dufter helt himmelsk ute!! Så masse flotte ting du fikk i gavene!! Ha en flott helg!

Bo med barn sa...

Tusen takk for koselig hilsen! Nydelig syriner. Minnet meg om at jeg skal gå ut i hagen og hente meg noen jeg også:)

Ønsker deg en flott helg med besøk!

Mita`s hjørne sa...

heisann...
Nydelige bilder...
Blir nok ei stund til syrinen blomstrer her ja...

Ha ei koselig helg...

Randi sa...

wow...så mange flotte PIF pakker du har fått.

Ja syren er noe av det vakreste jeg vet. Ha rto store trær i hagen...ett hvitt og ett lilla. Men det er bare knopper ennå. Det står rett utenfor soveromsvinduet vårt...så noen ganger dufter det syren der når vi skal legge oss. Det er sommer det..:-)

Håper du får en varm og solrik helg.

Klem

Solstad sa...

Nydelige PIF gaver du fikk!!! ...det kommer snart en fra meg også ;)
Syren er en nydelig blomst...med deilig lukt, ønsker meg en i hagen jeg også. Ha ei god helg og lykke til med besøket :) Klem

Sol sa...

Tusen takk for koselige kommentarer. Jeg ønsker dere en riktig god helg alle sammen!
Solstad;Gleder meg til pakke....jeg føler meg utrolig priviligert som får anledning til å få så masse fine gaver. Stor klem.