tirsdag, januar 20, 2009

I våre hjerter

Det har gått et år siden jeg skrev dette innlegget her, og jeg har tenkt mye på det i helgen. det er nemlig et år siden vår beste venn og nabo døde så brått. Min venninne og hennes tre gutter på 10,12 og 15 år ble sittende igjen i sjokk. Bare et par måneder senere brøt det ut brann i huset deres, og det brant ned til grunnen. Et umenneskelig tap! Vi har vært sammen og nær hele dette året, og det er utrolig hvor sterke de har vært..... Tankene rundt dette ble forsterket da jeg leste overskriften til bloggen Livet leker "Når noen bare dør".

5 kommentarer:

synne sa...

Halloen i kvellningen.
Så fint det bildet var med den blå blomsten.
Er så imponert over dine bilder.
Hvordan gjör du?

Ja livet tar noen merkelige vendninger av og til.
Håper vennina di har det bedre idag.
Det er ikkje alla forunt å ha venner som stiller opp og er der. Slik som du.

Det bilde på Mio er så nydeligt. Lurer på hvad han tenker på....

Hvordan har du fått snöen å falle på bloggen? Nyskjerrig som bare det nå....

Nå skal eg gjöre litt deig. Må bake litt bröd.
Ha det så godt min venn.
Klems Synne.

Hulda sa...

Må bare kommentere det flotte du har gjort med snøbildene, treet, Januar har tatt vinterkåpa på. Skikkelig stilig laga! ! :) Ja, tenk om snøen kunne komme ferdig måket!


Husker du skrev om naboen deres i fjor. Utrolig trist når slikt skjer. Vi hadde en lignende hendelse her i mars i fjor. En god nabo døde plutselig.

Jah Hollis sa...

En väldigt vacker bild du tagit av den blå blomman.
Vi får vara glada att vi inte vet i förväg vad som kommer att drabba oss på vår väg genom livet. Men när det händer sådana hemska saker som hänt dina vänner och deras barn är det stor hjälp att det finns vänner att vända sig till.

Sol sa...

Tusen hjertelige takk for fine kommentarer. Som Jah Hollis sier, vi får være glade for at vi ikke vet hva som kommer til å hende oss. Venner er gull verdt.
ha en god dag!

maicher sa...

leather handbags
bags
bag
handbag
handbags