fredag, januar 16, 2009

Tulipantid igjen~Time for Tulips again

Jeg klarer ikke å mostå Tulipaner på denne tiden av året. Det er koselig å pynte med en liten(...men gjerne en stor) Tulipanbukett til helgen. Denne helgen er halvparten av familien reist til Danmark på brytestevne. Det er bare jeg og sønnen som er igjen. jeg var oppe kl. 04 i natt for å sende dem avgårde, og etter det ble det ikke mye søvn, så jeg føler meg ganske trøtt på en fredagskveld ;-} Jeg er spent på hvordan det vil gå med datteren på stevnet i morgen og krysser fingrene for at det skal gå bra.

Inne er det Tulipantid,men utenfor døra mi laver det ned med snø, så der er det definitivt vintertid....Det er godt at en kan ha et lite pust av vår innendørs, og med denne vakre Tulipanen ønsker jeg dere.....


It`s time for Tulips, allthough it snowing outside I have fresh breath of spring inside. I just had to buy a lovely boquet of them for the weekend. Me and my son are alone this weekend. The other half of the family went to Denmark were my daughter is going to compete in a wrestling tournament. I cross my fingers for her ;-} With these flowers I want to wish you a nice weekend!

4 kommentarer:

Randi sa...

Jeg har også kjøpt tulipaner i dag. Et deilig tegn på at vi går mot lysere tider ;o)

GOD HELG!

Tante Julie sa...

Helt enig !
Tulipaner er noe man bare MÅ ha nå i disse dager - men at det er mulig å ta SÅÅÅÅ fine bilder av den.... DET er verdt et kompliment !

Nilla sa...

Det är så härligt med tulpaner! Vilka vackra foton du har!

googler sa...

gucci purse
cheap gucci
cheap gucci
gucci wallets
prada