fredag, mai 01, 2009

Koselig besøk på 1. Mai

Da jeg skulle ut på verandaen å henge opp flagget i dag tidlig, fikk jeg øye på denne lille karen her. Mio iaktok han fra verandadøra,og Ekorngutten, som jeg kaller ham, kom helt bort til ruta og kikket inn på Mio. Da han tok seg en liten pause i morelltreet vårt, snek jeg meg ut og hengte opp flagget, samtidig som jeg la ut litt frokost til han.

Han satt stor pris på frokosten og koste seg veldig i morgensola.........

Da jeg ropte på datteren,stoppet han opp med maten i munnen, og satt bare å lyttet. Han ble nok litt engstelig tenker jeg, og tok seg en liten tur ut i morelltreet igjen.

Men det varte ikke lenge før han var tilbake og fortsatte måltidet sitt. Da han var ferdig puttet han et par brødbiter i en liten sprekk i verandarekkverket. De har han vel lagret til i morgen tenker jeg...... ;-}
Han laget faktisk litt dramatikk også, da han klatret opp i fuglehuset som henger litt høyt oppe på verandaen for å se om det var mat der. da han ikke fant noe der, ville han klatre enda lenger opp i mot mønet på huset. Da mistet han taket og datt helt ned på bakken......det er sikkert fem meter ned dit, men det gikk heldigvis bra. Etter å ha sittet og hvilt litt i treet,var han straks på plass på verandaen igjen.
Bildene er tatt gjennom rutene i verandadøra, de er gamle, og punkterte,men kvaliteten på bildene ble ikke så verst likevel.

17 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

For en herlig morgenunderholdning og for noen fantastiske bilder!

MOLLY sa...

For en supersøt liten kjekk kar:) KNALLFINE BILDER!!!!

HildeS. sa...

Ååå, så herleg, og ikkje redd i det heile tatt:)
Utruleg flotte bilete og så kjekt å kunne studere han på nært hald:)

Marita sa...

så herlig!!
flotte bilder!

Duften av erteblomster sa...

Så HERLIG!!!!

Ja, magnoliaen lukter nydelig :o)
Er så glad for at den trives, det er virkelig mot alle odds...

Ønsker deg en fortsatt god helg,
Vibeke.

synne sa...

Dette er bedre en frokostv.
Missunlig eg. Skulle gjerne hatt slikt morgenbesök.
Klems Synne.

Solrosa sa...

Så utrolige bilder, da! Herlig!!!

Solrosa

My little footprints sa...

Dette her var skikkelig fine bilder!!!

Anitas hus sa...

Har du sett noe så nydelig! Han kan gjerne få bo på verandaen min også^^,)
Du hadde jo klart å få noen fantastiske bilder av han også.
Ha en fin kveld!
Klem fra Anita:O)

Jannicke sa...

Å, for et søtt ekorn. De er vakre med store, kulerunde øyne og bustete hale. Synes bildene dine var veldig fine, kunne ikke se at dem var tatt gjennom vindusglasset - du er dyktig. Kjekt å ta bilder av ville dyr. Ønsker deg en strålende vår.

Kreoline sa...

Å, så herlig, tenk å få en slik liten koselig kar så tett innpå. Nydelige bilder, det var godt han klarte seg i fallet. Ha en fin uke Sol,klem.

Marte sa...

Utrolig flotte bilder!!! En herlig liten kar. Vi har også besøk. Han er inne i fugleburet å henter mat. Sitter så på fugleveranda`n å koser seg.

Living White sa...

GUD for noen flotte bilder du har fått til her. Jeg måtte se ut på min terasse, neppe noe ekkorn som finner veien hit, kan vel hoppe opp en og annen torsk eller sei men that`s it.

Utsikten min er superflott ja men jeg er også en skogens dronning som ville elsket å våkne til spurvesang istede for måseskrik

Amy sa...

Hei, finally getting a moment to stop by and I'm glad I did! What wonderful photos and such a cute little guy!!! I just cracked up at those ears!!!! HAHAHAHA!!! Did you use a macro lens for these photos or zoom lens? Great photos as usual!!!

Stubbetufsa sa...

Nydelig ekornserie! Aldeles flott!

Miriam Elisabeth sa...

Så søtt besøk. Heldig du er! Kjempe flott bilder!

Sol sa...

Tusen hjertelige takk for flotte kommentarer!