søndag, mai 10, 2009

Små blomster i flasker

Da jeg kjøpte denne i vinter,så jeg den for meg med vakre markblomster i, eller nydelige roser fra rosebuskene mine...... Den passer perfekt! Gleder meg til rosesesongen!

Natt og Dag, en av de vakreste markblomstene som finnes........Denne er en Hjerteblomst ;-}
~ ~ ~
Det blir for lite energi igjen til min egen blogging når dagens gjøremål er over. Det er mye mer inspirerende å bloggsurfe enn å produsere noe selv for tiden ;-} Jeg regner med at jeg kommer sterkere igjen etterhvert.

8 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Så vakkert det var hos deg i dag. Forresten; du har bestandig vakre bilder!

Takk for ideen med de små flaskene.

Det er ikke bestandig man er i form til å blogge selv og du er velkommen på besøk. De siste dagene har jeg tatt med gjestene mine til Mallorca. Hvis du liker å reise, så får du "øyefryd" hos meg.

Ha fortsatt en fin søndag og jeg ønsker deg en fin uke.

Jannicke sa...

Så søtt det var med de små flaskene og blomstene i. Hjerteblomsten var nydelig, minnet både om stemor og fiol... eller? Jeg er ingen ekspert.

Klart at det ikke alltid man er like opplagt til å blogge. Jeg hadde en ganske lang pause når vi styrte som verst med å kjøpe hus og klargjøre leligheten for salg. Nå bare venter vi på å overta huset, men TTT (ting tar tid). Ønsker deg en fortsatt fin søndag. Klem fra Jannicke

Hem och Harmoni Marie sa...

Så fint! Härliga bilder...
Kram Marie

Ragna sa...

Nydelige blomster :-) Blomster gjør meg alltid i godt humør!

Håper du finner inspirasjon og energi til å blogge mer selv etter hvert. Jeg har lest at man skal bruke mesteparten av tiden sin på å blogge og ikke på å lese men jeg er uenig. Mye morsommere å lese egentlig :-)

Hulda sa...

Så fin den vasen var. Søtt med de små blomstene, og den hjerteformede stemoren var virkelig fin og spesiell. Jeg har flere slike små flasker, bruker de til mye. Akkurat nå til blomster. :)

Solrosa sa...

Så nydelig!! Og - igjen - flotte bilder! Kommer tilbake til bloggen din selv om du ikke produserer så mye nytt, vet du! :)

Ha en flott uke!

Solrosa

Livs Lyst sa...

Jeg liker så godt at det er noen skikkelig store bilder på noen av disse bloggene. Da blir det detaljert og fint!

Ha en fin dag!
Hilsen L-jo

Sol sa...

Hjertelig takk!