tirsdag, juni 30, 2009

Varme sommerdager

Gradestokken taler for seg....
Jeg oppholder meg i skyggen ;-}


Mine gamle kurvstoler, som nok er mer shabby enn chic, trengte sårt nye stolputer, og i dag tok jeg fram symaskina (noe som er en bragd med 29 varmegrader inne) og sydde to fine puter. Stoffet er en gardinlengde, i et ganske kraftig stoff,som jeg kjøpte på Kid.

Jeg vet om et fint jordbærsted...... der var jeg og plukket masse markjordbær på strå. Er det noe jeg forbinder med sommer og barndommen min, så er det markjordbær. Krøstede markjordbær med litt sukker i, er en nytelse på brødskiva. Og med et glass melk ved siden av blir det helt perfekt!

Det er deilig å sitte på verandaen i sene sommerkvelder...... Norgesglass kan brukes til så mangt. De er helt supre til å ha lys i. Jeg tror nok ikke at farmora mi hadde tenkt seg at norgesglassene hennes kunne brukes til lysglass.

Mens jeg sitter på verandaen og leser, eller ser på tv, hekler jeg litt på noe som antagelig skal bli et kjøkkenhåndkle. Jeg liker å ha slike små håndarbeid, og har akkurat strikket ferdig et annet lite kjøkkenhåndkle.På lørdag kjøpte jeg meg ny mobil. Den er jeg kjempefornøyd med så langt. Jeg hadde lyst på en Iphone,men det synes jeg ble så dyrt, og jeg gidder ikke å betale så mye for en telefon. Det er nok av annet å bruke penger på.....Nokiaen har masse plass til musikk og bilder. Den har touchskjerm og det er jo litt uvant, men morsomt;-}

4 kommentarer:

synne sa...

Hei denne sene sommerkvelden.
Sitter og leser din blogg og nyter av dine flotte bilder.
Får en sang i hodet. Det er en Alf Pröysen sang. Husker ikke navnet på den, men en linje går slik...
Der vokser jordbär, söte jorbär.
Håper du skjönner vilken sang eg mener. Det er Mai Brit som synger den. Inger-Lise Rypdal sin söster...

Trur det er på tide og sove...
Kommer sikker på den i morgon.
Klems og takk for dine flotte bilder.
Synne.

home 4us sa...

Hei
Hyggelig at du vio være med på pay it forward. Send meg adressen din så dukker det opp noe i løpet av året:)
www.home4us@live.com

JULIE K sa...

Sitter mye i skyggen jeg og. Nå har det regnet mye idag og det er bare godt det : )

disa sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片