onsdag, juli 08, 2009

Jeg sier som Supertramp; It`s raining again.....

Ja, her har det gått fra 32 graders varme til 17 grader og regn i massevis......
Min nydelige rose er ekstra vakker med regndråper på, det er bare synd at jeg ikke kan sitte ute og nyte synet av den og de andre rosene mine som blomstrer nå. Men vi satser på at solen kommer igjen snart. Jeg har fordrevet tiden med å rydde i huset, og å sy meg en fin sommerkjole. Den er ikke helt ferdig,men kan kanskje vises fram når den er ferdig sydd ;-}
I sommervarmen som vi har hatt i det siste har vi badet og koset oss. Det har vært utrolig varmt i vannet. Vi målte faktisk 25 grader den siste dagen før regnet(og lyn og torden.......) kom.
I slutten av uken tenker vi på å ta oss en liten Sverigetur sammen med gode venner, og i neste uke blir det nok å vende nesa mot nordvestlandet ;-}

4 kommentarer:

Kreoline sa...

Nyyyydelig bilde som vanlig. Her har det også blitt lit kaldere, men det har regnet svært lite. Nå er det snart ferie, kos deg på Sverigeturen, og ikke minst til nordvestlandet, du er vel litt lenger nord enn jeg. Klem fra Mona.

Anonym sa...

Så masse nydelige bilder du har tatt!

kan jeg spørre hvilken farge du har på kjøkken og stueveggene dine?

Ha en strålende helg! :)

Klem Tone

Marie sa...

Eg har tatt igjen "det tapte" her hos deg, eller rettare sagt det som har gått meg forbi. Ser eg må legge deg til den nye lenkelista mi for dette vil eg ikkje gå glipp av!

Bloggen din er så harmonisk, bilde og tekst er som ein symbiose. Dei høyrer saman!

VAKKERT!

synne sa...

oh, oh its raining again...
Sier detsamme eg.
Torden er her og.
Men det gjör meg ikke noe i det heletatt. Elsker når det regner.
Flott bilde på den rosa.
Håper det er bra med det.
Klems Synne.