tirsdag, juni 30, 2009

Varme sommerdager

Gradestokken taler for seg....
Jeg oppholder meg i skyggen ;-}


Mine gamle kurvstoler, som nok er mer shabby enn chic, trengte sårt nye stolputer, og i dag tok jeg fram symaskina (noe som er en bragd med 29 varmegrader inne) og sydde to fine puter. Stoffet er en gardinlengde, i et ganske kraftig stoff,som jeg kjøpte på Kid.

Jeg vet om et fint jordbærsted...... der var jeg og plukket masse markjordbær på strå. Er det noe jeg forbinder med sommer og barndommen min, så er det markjordbær. Krøstede markjordbær med litt sukker i, er en nytelse på brødskiva. Og med et glass melk ved siden av blir det helt perfekt!

Det er deilig å sitte på verandaen i sene sommerkvelder...... Norgesglass kan brukes til så mangt. De er helt supre til å ha lys i. Jeg tror nok ikke at farmora mi hadde tenkt seg at norgesglassene hennes kunne brukes til lysglass.

Mens jeg sitter på verandaen og leser, eller ser på tv, hekler jeg litt på noe som antagelig skal bli et kjøkkenhåndkle. Jeg liker å ha slike små håndarbeid, og har akkurat strikket ferdig et annet lite kjøkkenhåndkle.



På lørdag kjøpte jeg meg ny mobil. Den er jeg kjempefornøyd med så langt. Jeg hadde lyst på en Iphone,men det synes jeg ble så dyrt, og jeg gidder ikke å betale så mye for en telefon. Det er nok av annet å bruke penger på.....Nokiaen har masse plass til musikk og bilder. Den har touchskjerm og det er jo litt uvant, men morsomt;-}

3 kommentarer:

Synnøve. sa...

Hei denne sene sommerkvelden.
Sitter og leser din blogg og nyter av dine flotte bilder.
Får en sang i hodet. Det er en Alf Pröysen sang. Husker ikke navnet på den, men en linje går slik...
Der vokser jordbär, söte jorbär.
Håper du skjönner vilken sang eg mener. Det er Mai Brit som synger den. Inger-Lise Rypdal sin söster...

Trur det er på tide og sove...
Kommer sikker på den i morgon.
Klems og takk for dine flotte bilder.
Synne.

home 4us sa...

Hei
Hyggelig at du vio være med på pay it forward. Send meg adressen din så dukker det opp noe i løpet av året:)
www.home4us@live.com

JULIEK sa...

Sitter mye i skyggen jeg og. Nå har det regnet mye idag og det er bare godt det : )