torsdag, desember 10, 2009

Det blomstrer, og det deles ut pris på tv.....

Jeg har to vakre Amarylliser som står og blomstrer om kapp i stua. Den ene hvit, den andre rød. Jeg gleder meg til det blir en dag med skikkelig fotolys så jeg kan få tatt noen fine macrofotos av disse vakre plantene.
Jeg har sittet her og sett på mottagelsen av fredsprisvinneren Barack Obama. Lettrørt som jeg er, kommer det et par tårer i øyekroken. Selv om jeg ikke på forhånd, har fulgt så nøye med på hvordan dette besøket skulle gjennom føres. Det er rørende å se barnas engasjement for fred i verden....... Håper at han kan lykkes med jobben mot å skape fred i verden........

3 kommentarer:

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Nydelige amaryllis...det er også en av mine favoritter.
Klem...Ellen

Som mine dager er sa...

Takk for koselig ord inne hos meg. Du gleder veldig med det du skriver ;-)

Nydelige amaryllis. Jeg kan ikke forstå at du savner dagslyset for disse bildene ser nemlig ut som de er tatt midt på dagen. Mitt fotoapparat har så dårlig hvitbalanse i gult kveldslys at det er begredelig. Når helgen kommer må jeg ta mange bilder slik at jeg kan fordele de utover uken ;-)

Ha en fin tv-kveld. Heia Obama!!!

Klem fra Marit

Solstad sa...

Amaryllis er sååå flotte ! Jeg har kjøpt meg to stk , men det ser ut som det blir ei stund til dei blomstrer ....håper de sprett fram til jul :)
Jeg er så heldig at jeg jobber "bare" 80% så da har jeg en fridag i uka...og den er gull verdt !!! (særlig denne tida ;)
Ønsker deg en fin og rolig kveld :)) Klem