søndag, juli 16, 2006

Søndag - Rosa
Så er det den siste dagen av "fargeuken". I kveld har jeg sittet ute på verandaen og lekt litt med Photoshop og de bildene jeg har tatt i løpet av dagen.(Det er forresten herlig å kunne sitte ute på verandaen om kvelden) "Photoshoppingen" resulterte i tre collager. Den første heter "På bordet", den andre "Rosa blomstring" og den tredje "På badet".

Det har vært morsomt og utfordrende å være med på"Colour week", og jeg er ikke fremmed for å ta imot en utfordring når det gjelder andre fotografiske krumspring ;-} Håperat dere andre som har vært med har syntes det har vært like morsomt som jeg.

11 kommentarer:

AnnetteK sa...

Nydelige bilder :)

Jeg syns også det har vært morsomt, selv om det kanskje var en travel uke å delta på, med kjøkkenet ;)

Sol sa...

Hei Annette,jeg skjønner at det har vært travelt for deg,når du pusser opp kjøkkenet samtidig.Det tar jo litt tid å ta bilder og redigere dem etterpå.Du får prøve å konsentrere deg om kjøkkenet en stund nå ;-}
Ønsker deg en fin uke

Hulda sa...

har også likt denne fargeuka, mange ideer har kommet etterhvert som man har tatt bilder og redigert dem. Men, gleder meg også til å ta fatt på ei ny uke, og blogge litt andre ting. :o) flotte collager du har laget!

Julie sa...

Så morsomt med en slik uke. Fikk jo ikke være med, da jeg ikke hadde blogg, men kjempe spennende å se resultatet på alle bloggene. Du har jo laget noen flotte collager. Skal få meg photoshop jeg også, må prøve å leke litt med bildene jeg tar.

Anna sa...

Men vilka läckra bilder! Ursnyggt! Ska kolla mera senare. :-) //Anna

Anneli sa...

Hej, jag har suttit och tittat på dina bilder från Colour Week och jag är så imponerad. De är verkligen så vackra och välkomponerade!! Underbart!!

Sol sa...

Så hyggelige kommentarer,det varmer hjertet mitt!! ;-}
Takk Julie,Hulda,Anna og Anneli. Veldig glad for at dere liker bildene mine.

Kristin sa...

har vært kjempegøy å være med på fargeuka, selv om jeg ikke fikk med meg at det var på lørdag og søndag også... Jeg elsker å ta bilder. Men å ta bilder etter farge var utfordrende og gøy... Blir inspiret av å se på alle de nydelige bildene du tar.

Sigrun sa...

Your pink photos are nice, I like the collection.

Sigrun

cia sa...

vilka vackra bilder, rosa är verkligen vackert

Sol sa...

Tusen takk for at dere tar dere tid til å kommentere,det er veldig hyggelig!
Sigrun;Thank you very much,I appreciate your comments. i am going away for a few days to the west coast of norway,and I`ll be back with some new photos.Take good care.