tirsdag, juli 11, 2006

Tirsdag - Brun

Fargeuken fortsetter. Tirsdag er brun,og det kan vel passe på en regnfull dag....
Koppesettet brukte jeg når jeg var liten,og står og minner meg om barndommen.....I glasset er det sand fra en badetur. Vi har samlet sand,stein og skjell fra mange strender rundt om i verden. Ingen er for liten,ingen for stor ;-}
Bildet under er av en kiste som er arvegods. jeg hadde egentlig ikke noe sted å plassere kisten der den passet inn,men jeg fant ut at med et par puter på lokket,så kunne vi bruke den til å sitte på,så nå står den plassert mellom godstolene...

7 kommentarer:

Ellas lille hi sa...

Hei Sol.
Jeg titter innom hos deg også.
Takk for koselig komentar.
Så flott blogg du har her ..
Artig med disse fargene til ukedagene.Hva med lørdag og søndag :)
Har lyst til å legge deg inn i min blogg, er det mulig.
Ha en flott dag.

Sol sa...

Hei Ella,takk for en hyggelig kommentar. Ja,hva med lørdag og søndag,de burde jo ha en farge de også ;-}Helt enig.Hva med grønn lørdag og rosa søndag....? Klart du kan legge meg til i din blogg,det ville jo bare være hyggelig. Ha en flott dag du også!

Hulda sa...

Flotte brune bilder!

Nina sa...

Hei, Sol!
Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Jeg blir helt innponer over alle de fine bildene du tar i tillegg til at du lager mye fint!
Fortsatt god sommer, kos deg!

AnnetteK sa...

Hei!
Tusen takk for en koselig kommentar i bloggen min :) Alltid koselig å "høre" fra noen nye ;)

Sigrun sa...

Hi Sol, thank you for your comment on my blog.
I have seen your teapot, do you know, that I collect them?

Sigrun from Germany

Sol sa...

Hi Sigrun. Thank you very much for your comment. I am sorry that my blog isn`t in english,so that you ca understand what I write. ;-} No, I didn`t know that you collected teapots,how interesting. I must have a closer look at your blog. There`s so much to see.I have saved it under my favourites.