torsdag, januar 18, 2007

18. Januar- Tulipanens dag - January 18th Tulip Day

Lite visste jeg om at det er Tulipanens Dag i dag, da jeg var på REMA 1000 å kjøpte meg en tulipanbukett i samme slengen som jeg kjøpte matvarer. Da jeg kom hjem leste jeg i bloggen til Ljuvligt Hemma at 18. Januar er Tulipanens Dag. Etter min mening er det en blomst som så absolutt fortjener en egen dag.Den gleder oss jo med sine vakre farger både vinter og vår.Jeg skulle gjerne ha vært en tur til Nederland og denne parken her om våren. Keukenhof er et kjent reisemål for blomsterelskere. Keukenhof ligger ikke så alt for langt fra Amsterdam.
Kanskje neste vår.................

I found out from Ljuvligt Hemma that today is Tulip Day. Without knowing, I bought a boquet of llovely Tulips when I was at the store buying some groceries ;-} This beautiful flower deserve having a day of its own. It pleases us with his fantastic colours both winter and spring. I would love to go to Holland to the park at Keukenhof in spring to see the Tulips bloom.
Maybe next spring.......

7 kommentarer:

wenchaomao sa...

I have seen your blog and I found a lot of interesting Content... So good image and some good art... I invite you to see mine at here

Annette sa...

Min første tanken når jeg så bildet ditt nå, var; Jeg må ha tulipaner til helga :)

Mia sa...

Så morsomt da, Sol at vi begge har blogget om tulipaner idag. Og heller ikke jeg viste om at tulipanen har sin egen dag idag. Men er så absolutt enig i at den fortjener det.

Håper du har kommet deg etter den tøffe sykdomsrunden. Og god natt til deg.

Violette sa...

It is always nice to see your beautiful pictures.

Thank you for the english post and the good ideas, I have to think of it both : buying tulips tomorrow, and go to Holland.. soon !
Au revoir !!

Anonym sa...

Vilken fin bild! Trevlig helg :)

Sarah sa...

ja selvfølgelig skal tulipanen have sin egen dag...
Jeg har været i Holland og Amsterdam et par gange men aldrig om foråret. Det skal jeg på et tidspunkt...
Hav en god dag.

Solstad sa...

Tulipaner er så vakre at de fortjener virkelig sin egen dag ja! Jeg har også kjøpt en bukett til helgen :)
Ønsker dere ei god helg !