søndag, januar 07, 2007

Endelig oppdatering - Update at last

Det har vært stille her i bloggen min en stund nå.....
Jeg har vært innom å lest kommentarer og nyttårshilsener,og de setter jeg svært stor pris på.Tusen hjertelige takk alle sammen!
Som mange av dere vet,har jeg vært plaget med kikhoste siden midten av November,noe som har vært utrolig slitsomt,mer slutsomt enn jeg egentlig skjønte...Den spesielle hosten,og det at det tetter seg i brystet om natta, har gjort at jeg har fått sove minimalt i disse sju ukene,og da jeg fikk en kraftig influensa i romjula,ble jeg helt nedkjørt,og det er utrolig hardt å komme i gang igjen. Blir utslitt av selv den minste lille ting.....Nå håper jeg bare at kreftene skal vende tilbake etterhvert.Nå er det ikke bare jeg som har vært syk her i huset,begge ungene og moren min som bor i leilighet i tilknytning til huset,har gså hatt både kikhoste og influensa.Nå venter vi på VÅREN og nye krefter ;-}
Bildet jeg har lagt ut i dag er fra januar i fjor. Jeg synes det symboliserer vinter....som går mot vår.
Ta vare på dere selv alle sammen.Godt nytt år!
Just a little update in english. I have been ill since the midle of November, and at Christmas I got a bad flu,so I haven`t been feeling well.Therefore no updates in my blog. I am hoping that I willl befeeling stronger soon and be bak with some new posts. Take good care of yourself! Happy New Year!

14 kommentarer:

kjersti elisabeth sa...

Huff,er ikke noe kjekt å være syk. Bra at vi går mot lysere tider no da !! Så får du bare komme fort til hektene igjen :) Ha en fin søndag !!

chest of drawers sa...

Gute besserung!

Timotei sa...

Så godt å høre fra deg igjen. Det er ikke greit når en blir helt slått ut av den ene sykdommen etter den andre. Ta godt vare på deg selv, så kvikner du nok til igjen snart. Og så er det jo deilig å kunne se fram mot våren.

Leah sa...

Uff, dette hørtes ikke noe særlig ut. Skjønner godt at du er sliten. Håper at dere har bedre tider i vente og at kreftene vender tilbake snart. Ha en fin uke, klem.

Ellie sa...

Håper også at du blir bedre snart, og er ferdig med sykdom for en stund! Fint vinterbilde du har lagt ut, ha en god natt!

Lime sa...

Krya på dej!

Mia sa...

Kjære deg, Sol, hvilken stri tid du har hatt! Men godt å høre fra deg igjen, og håper at det verste er over nå. Så da kan det vel bare gå oppover. Stell pent med deg selv. Klem fra meg.

kreoline sa...

Hei Sol, godt å høre fra deg igjen, og godt å høre at du blir bedre, det var nå synd med resten av familien også. Men et er jo ofte sånn at når en har noe så får resten det også. Håper det går fremover med dere alle. Klem fra meg.

Anonym sa...

Koselig med oppdateringer på Sol-Bloggen igjen :-)

Hilsen JOB

Solstad sa...

Velkommen tilbake Sol!!!!!:D Kjekt å høre at det går bedre med dere, har vært litt bekymret må jeg si.
Skikkelig vinterbilde, det er lenge siden vi har sett snø på disse kanter no. Men jeg gjør som deg: lengter etter våren!
Klem fra meg.

Julie sa...

Så utrolig koselig å se at du er tilbake igjen. Har lurt veldig på hvor du var, men tenkte nok du var sliten. Håper du tar deg tid til å være sliten, slik at du kan samle krefter og bli bra igjen. Klem fra meg : )

Sol sa...

Hei hei og takk skal dere ha alle sammen!Det tar sin tid her,men det går framover små skritt av gangen...Koselig å være savnet ;-}
Klem.

Sol sa...

Chest of Drawers; Dancke schön!

Sol sa...

Chest of Drawers; Dancke schön!