søndag, januar 21, 2007

Lørdagskveld i Sol-huset.

Jeg hadde tenkt å laste opp disse bildene sent i går kveld, men mens jeg jobbet med bildene, fant pc`en ut at den skulle gå i dvale for natta ;-} Bildene ble ikke lagret,og det var så sent på natt at jeg ikke orket å ta pc`en ut av dvalen....Hadde sikkert godt av å hvile litt ;-}
I alle fall....dette er sen lørdagskvels stemning her i stua....Jeg kjøpte meg en nydelig Hortensia i går, enda jeg vet at jeg ikke klarer å beholde den lenge.Jeg MÅ bare ha blomster med farger på for tida.(Vårabstinens sikkert).De visner før jeg vet ordet av det....Men jeg skal i alle fall greie å ta noen macrobilder av de vakre blomstene før den visner!!!
Nå skal jeg ut i snøhaugen å ta bilder. Det har kommet massevis av snø i helgen, og datteren har vært ute å gått på ski, og nå var akkurat hun og ei venninne inne å kokte seg kakao, og pakket en sekk med klementiner,sjokolade og kakako, så skulle de på aketur på jordet som ligger rett ved her. Moro for ungene med snø!


6 kommentarer:

Timotei sa...

Så stemningsfullt med levende lys og nydelige blomster! Og så fint det ble med de nye putene! Nå fikk jeg også lyst til å kjøpe meg noen nye og vårlige blomster.(Her står det fremdeles noen halvvisne julestjerner rundt omkring...)

Mia sa...

Koselige bilder fra stuen deres. Hortensia er en nydelig blomst - pleide å kjøpe den etter jul, men av en eller annen grunn har det blitt mer tulipaner de siste årene.

elin1976 sa...

Så koselige bilder fra stuen din. Vi har og sått snø - Endelig. Har gått å venta på den i snart 3 måneder.
Ha en fin søndag:o)

sylvia sa...

Stemningsfullt og nydelige bilder du har tatt her. Skjønne tulipanbilder lenger nede også.
En koselig blogg du har! :)

Ellie sa...

Flotte stemningsbilder fra stua di. Herlig å kjøpe litt blomster på vinteren! Ha en god uke!

Anonym sa...

www.solhuset.no