fredag, januar 12, 2007

Nye puter - New pillows

Det er så mange flinke "putesyersker"der ute i bloggverden....Jeg gikk like godt å kjøpte mine på Kid.....
Jeg er ikke så flink til å sy i glidelåser, kanskje noen har noen gode tips?.....Det er jo mulig å sy puter uten glidelås også ;-}

I bought some new pillows the other day. So many of you bloggers make lovely pillows. I don`t like to sew zip`s anything, never seems to get it right... ;-{

7 kommentarer:

kreoline sa...

Skjønne puter, nei du trenger ikke å ha glidelås i puter, helt unødvendig. Bånd eller lukkekant holder det. Nydelig bolle (potte) i innlegget under, det er så skjønt med blomster på steintøy. Ha en fin helg Sol, kos deg, klem fra meg.

Julie sa...

Flotte puter altså, må innom og få meg noen jeg også.

Ingrid sa...

Fine puter! Jeg så faktisk på akkurat de der i dag jeg også.. men det ble ikke så jeg kjøpte dem. Så de hadde gardiner i samme stoff også. God helg, Sol!

Ellie sa...

Så herlige puter! Bollen i innlegget under var også nydelig! Ha en god helg!

Timotei sa...

Nydelige puter! Det kan være ganske knotete å sy i glidelås. Har irritert meg mang en gang jeg i allefall...(Bytte glidelås i dongeribukser for eksempel, eller sy glidelås i bittesmå sminkepunger). Med puter er det jo mange muligheter. Knapper, bånd, borrelås, stoff som overlapper hverandre for eksempel. Ha en fortsatt fin helg!

Hulda sa...

Så flotte puter du har kjøpt. Jeg så også på de hos kid en dag jeg var der, men fant ut at jeg snart har huset fullt av puter, hihi... :o) Sant, du trenger ikke sy i glidelås i puter, er jo mange muligheter. Jeg har brukt bånd, overlapping av bakstoffene, og knapper. Flott den store koppen din!

Mia sa...

Kjære Sol! Takk for nydelig kommentar i bloggen min. Jeg fikk helt tårer i øyene. Jeg setter SÅ stor pris på deg og dine herlige kommentarer.

Nydelige puter du har kjøpt. Det er ikke mye som kan slå Kid. Og puter, de trenger ikke glidlåser (jeg er heller ikke noen kløpper til å sy dem), du kan bruke bånd, knapper etc.

Nydelig kopp/bolle med roser du har også.