mandag, november 19, 2007

Lumbago.......


Hmm, ja det er ikke navnet på katten altså.....;-} Men på det jeg har greid å få i løpet av helgen. Så nå ligger både jeg og katten her og hviler. Det er ikke godt å sitte og det er ikke godt å stå. Så enten må jeg bevege meg litt rundt omkring eller finne en "god" måte å ligge på......Ja, ja sykemeldt igjen...... Før helgen var jeg et par dager i Oslo på en kjempeinteressant konferanse. Det var så moro. Fredag kvelden kom resten(nesten) av gjengen til Oslo siden datteren skulle være med på brytestevne der. Lørdag fikk jeg akutt vondt i ryggen,men måtte jo bare holde ut både lørdag og søndag på stevnet. det ble sølv til datteren ;-} Og på ettermiddagen da vi kom hjem ringte de fra lokalavisa og sa til henne at hun hadde blitt månedens idrettsutøver i Oktober. Da var det ei som ble glad og overrasket. I dag kom de på skolen og intervjuet henne og ga henne en sjekk på 2000 kr. Vedig moro!
Well that isn`t the name of the cat...(her nameis Tussi), but the name of what I "caught" this weekend. So now the cat and I are laying here trying to relax....Not too easy cause of the pain. Thursday and Friday I went to Oslo at a conference,it was great fun. The rest of my gang came to Oslo on Friday evening. My daughter competed in a wrestling tournament there this weekend. She won the silver medal! When we came home the local newspaper called and told her they had chosen her as Octobers best athlet and wanted to give her 2000 kr. They came and interviewed her at school today. Fun!

11 kommentarer:

Ida sa...

God bedring til deg. Det er bra at pusen kan holde deg med selskap. Håper du blir fort bra igjen!
Gratulerer med sølv til datteren også. Og med fin utmerkelse. :)

Marie sa...

Eg var så slått ut med vondt i ryggen for nokre år sidan at eg kom på sykehuset i ambulanse. Dei trudde eg hadde prolaps, så var det "berre" lumbago. Det tok tid å bli bra, men eg har heldigvis ikkje hatt det på same måten seinare.

God betring! Ta deg tid til å bli frisk!

Gratulerer med sølv til dotter di!

organic-lizzi sa...

Åhh!!Stakkars deg..Rent helvete når det slår til der!!Riktig god bedring..
Masse gratulasjoner til datteren..sååå moro:-)
Kos dag med katten til deg..

Storjägarn´ sa...

Så fina bilder på din katt - verkligen.

Mita`s hjørne sa...

Kan jo ikke annet enn å ønske deg god bedring - og at det snart går over...
Og gratulerer til din datter, kjempemorro...

Ha en koselig dag...

Anemone sa...

Å stakkar deg... ta livet med ro og kos deg med pusen du.

God bedring.

Lime sa...

Fantastiskt vackra bilder - igen :-)

Stort grattis till din duktiga brottar-tjej!

Ha dé!

Polly sa...

Your cat is so gorgeous. Looks good to relax with. P x x x

Mia sa...

Heia Sol! Så leit at du ikke er i form. Det å ha vond i ryggen er nok ikke noe greit og det tar gjerne tid å bli bra igjen. Håper det går framover, og at du klarer å ta en dag av gangen (det høres så banalt ut, men noe mer er det vel ikke å gjøre... huh). Lille Mio ser ut til å ha vokst seg nokså stor allerede, og holder deg nok med selskap mens du venter på bedring. Grattis så masse med datteren også, så moro, altså. Og tusen takk til deg for dine søte kommentarer i bloggen min. Så hyggelig å være savnet og slett ikke glemt, selv om fraværet varte i flere uker. God bedring, klem fra meg.

HildeS. sa...

Uff så dumt å få vond rygg da, men du må nok ta tida til hjelp og pleie deg sjølv, så får me håpe det ordnar seg.
Gratulera til den flinke dattera di, både med sølv og premie fra kommunen.
Så utruleg søt pusen din er:o)
God bedring til deg.
Klem

Sol sa...

Takk takk kjære alle sammen. Ryggen er litt bedre nå heldigvis,men jeg skjønner at dette kommer til å ta litt tid. Hjertelig takk for all omsorg!