fredag, november 23, 2007

Mer syarbeid ~ More sewing

Tidligere i høst var jeg veldig flittig ved symaskina, og her er noen flere glimt av hva jeg har sydd. Jeg har ikke bestemt meg for om diss ehjertene skal være julepresanger eller om jeg skal ha dem selv ;-}........

Moren min har bestilt seg en ny sofa, og til den trenger hun noen nye puter synes jeg, Så jeg scannet inn noen gamle bilder og sydde puter av linstoff. Til slutt fikk jeg skrevet ut bildene på overføringspapir og strøk dem på putene. Den øvereste puta har et bilde av bestemoren min....


Besta og Besten pryder denne puta......


På den siste puta har jeg strøket på et bilde av onkelen min i marineuniform. Han har jeg aldri sett dessverre, for han ble meldt savnet under krigen da han var med i Shetlandsgjengen. De opererte i hemmelig tjeneste, og hadde mange turer att og fram til England med fiskeskøyter der de fraktet agenter,flyktninger og våpen. Trist at han skulle dø så ung... Håper at mamma blir glad for denne julepresangen ;-}

I`ve done some sewing earlier this autumn,and here`s some more of what I`ve made. Two hearts.Not sure if they`re going got end up as Christmasgifts or if I am going to have them myself.
My mother has bought a new sofa,and she need some new cusions. So I made three pillows that she`s going to get for Christmas. I ironed sme old photos. The first one is of my Grandmother, the second one is of my grandparents together, and the last one is of my uncle who was lost at sea while he was in the navy. He was in the "Shetland bus" .Thy crossed back and forth to England with agents,weapons and so on.

15 kommentarer:

Ida sa...

Flotte og personlige puter. :)
God helg.

daisy sa...

Så flotte de putene er! Det blir nok flott i den nye sofaen! :)

Det smykket du bestilte deg, var bare nydelig! Kjempefint!

Og du tar, som alltid, vakre bilder! :)

Ønsker deg en god helg!

organic-lizzi sa...

Nyyydelige hjerter!!
Utrolig artig presang til moren din..Klart hun blir glad for det.
Fortsatt fin helg..
klem Randi

Anemone sa...

Slike puter har jeg da aldri sett før. Så spennende og så spesielle.
Trykket / bildet kom jo også så godt frem, helt som et fortogrefi jo, tydelig og klart. Disse må jeg si du her vært heldige med.
Ikke så flink til å sy jeg da, tålmodigheten strekker ikke til om jeg begynner å slite, noe jeg ofte gjør. Derfor litt for lite sying i dette hus.

Å du... trodde du hadde fått snømannen til Jo Nesbø på plenen din der... gusj og gru... det hadde vært skummelt du...Ser heldigvis at det er barna som har vært på ferde!!!

Moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moderncountry sa...

God morgen Sol :)

Så fin ny layout du har ordnet i stand! Likte kombinasjonen hvitt, blått og grått. Så koselig med den første snøen, får frem så mange gode minner. Ja minner får det bli, for vi får nesten aldri snø. I fjor hadde vi en dag med snøfall men det regnet bort dagen etter. Men på en annen side har vi ikke hatt noe kaldere vær enn -2 da. Og det er jo fint!

Må si du er flink! Både hjerter og puter ble kjempeflotte! Ja, og for en god ide med bilder fra sin egen familie. Klart mamman din blir glad for denne presangen :)

Ha en varm og god helg!
Klem, Aina

Leah sa...

Åh, så nydelige putene du har sydd er! Jeg blir bare mere og mere sentimental og nostalgisk dess eldre jeg blir, og jeg kan tenke meg at moren din blir kjempeglad for disse personlige putene. Tror jeg hadde begynt å gråte, jeg... Virkelig en personlig og gjennomtenkt gave. Snømannen deres var jo en sjarmerende kar, da ;-)
Ha en fin helg, klem :-)

Milly sa...

Jeg må si som Leah, syns putene var helt vfidunderlige. For en rørende presang, de må jo bli godt tatt imot.
Hjertene dine var så søte!

My little footprints sa...

Hei!
Ville bare fortelle hvor nydelige puter du har laget! Din mor kommer helt sikker til å bli kjempegald! Ingen ting er bedre enn en så persolig gave som dette!
Ønsker deg en god helg!
klem Beth

Ellie sa...

Så flotte puter! Artig med bilder av slekta på dem. Hjertene var også kjempesøte!

Helene S sa...

Syns det var slik en flott ide med gamle bilder på putene. De ble så koselige og personlige :0)
God helg!

Kreoline sa...

Nydelige puter, dette blir nok din mor glad for, så flotte bildene også ble. Nydelige hjerter var det også, du er en reser på hjertene, du får de så godt til. Ha en fortsatt god helg, kos deg. Klem.

elin1976 sa...

Utrolig flott ide med putene....du er smart. Ikke nok med at du er flink til å ta bilder så kan du pina dø sy også:O)

Sol sa...

Tusen,tusen takk for utrolig rørende kommentarer.......Det varmer hjertet.Hmmm, blir nesten litt sånn "lost for words" jeg....

Johanna sa...

Hvor er det smukt. Og sikke en god idé med billeder på puderne. :)