tirsdag, juli 22, 2008

Sifonflaske,og litt annet....

Jeg har lenge ønsket meg en fin sifonflaske,og da jeg så at Anniche hadde lagt ut en for salg i nettbutikken Annas Rom var jeg ikke sen om å bestille den ;-} Rett før helgen kom pakken. Sifonflasken er kjempefin! Anniche hadde også lagt ved en liten overraskelse til meg. Jeg må si at det ga meg tårer i øynene.Hun er så snill! Hun ga meg to nydelige hvit brikker og Musk badesalt.Er det noe rart at man blir rørt....? Tusen hjertelig takk Anniche, jeg er kjempefornøyd!


Jeg gleder meg til å ta et bad med litt White Musk i..... ;-}


Disse to nydelige brikkene har jeg allerede funnet plass til. De er kjempefine!


Da vi var i Danmark kjøpte jeg en lav sinkbalje, og den har jeg fylt med vann og blomster...... Jeg ble helt fascinert av mønsteret som avtegnet seg i bunnen av "baljen" når solen skinner på Margerittene.


Earlier this summer I ordrered an old Siphon bottle in Annas Rom webshop. I love it! It\s so beautiful. Anniche also sent me an extra gift, bathsalt and two table runners. I am so lucky. Thank you very very much Anniche.

2 kommentarer:

borghild sa...

En flott sifonflaske du hadde kjøpt, og nydelige ekstragaver også:-) Og Anniche ER like koselig og grei i virkeligheten som 'på nett':-) Sinkbaljen din pynter skikkelig opp, skulle gjerne hatt en sånn med blomster og lys i. Har lenge tenkt på å kjøre ut til nettopp Anniche, men med stengt barnehage og en sta 'pøbel' av en ettåring som vil gå selv, så får jeg assosiasjoner om elefanter i glasshus, og utsetter besøket...:-) Forresten godt å høre at Mio er tilbake!!!:-) Ha en fin kveld! Klem B:-)

posidriv sa...

Nydelege saker frå Annas Rom! Og prestekragane i vatnet gjorde seg utruleg godt!

Ha ein fin sommardag!