mandag, juli 14, 2008

Utrolig! Mio er tilbake! ~ Unbelieveable! Mio is back!

Plutselig var han her igjen ;-} Han smatt inn døren til min mors leilighet i kjelleren, da hun åpnet døren i dag....Gjett om vi ble glade alle sammen. Han har vært borte i en og en halv uke, var tynn som bare det, men helt frisk og fin.....Undrer meg på hvor han har vært hen...? Han var kjempesulten og spiste en hel boks med tunfisk.Mamma kokte sei til han og det gikk også ned på høykant kan dere tro. Jeg må innrømme at de to siste dagene har jeg vært ganske deppa og nesten sikker på at vi aldri skulle få se han igjen.


Jeg tror at moren hans, Tussi var ganske glad for å se han igjen også. Selv om hun til vanlig synes han er ganske brysom og helst ikke vil ha noe kontakt med han. I kveld har de begge ligget i sofaen og sovet side om side etter å ha inntatt en reelll dose med fisk ;-} Hmmmm,jeg tror det blir lenge før han skal f lov til å gå ut igjen.......Hjertelig takk til alle som har kommet med oppmuntrende hilsener. Det har varmet hjertet mitt. Jeg er så glad for at dere er der ute et sted ;-} Klemmer.

Mio is back after beeing away fro one and a half week. We are all so very happy. I must admit that I was almost certain that we`d never see him again, but today he was at my mothers doorstep.....He was so hungrym and we gave him tunafish.His favourite food ;-} Now he is laying on the couch together with Tussi, his mother. I think she`s pleased to see him too....

16 kommentarer:

Kaos sa...

Helledussen så herlige!
Lurer på om mannen går med på å skaffe en liten pus i huset.. gruble? hehe :)

Gamlepusen min ble ofte borte 1-3 uker i slengen, til vi fant ut at han hadde fått seg en venn, en eldre mann som matet han og lot han sove hos seg..... Til slutt måtte vi si ifra at vi ønsket ikke at han ble matet hos han får vi ønsket jo ha han hjemme hos oss....

Åh nå savner jeg gamlepus...

Besta sa...

Herlig å høre :-))
Og så skjønne de kattepusene dine er sammen da ;)

Sommerhilsen

HildeS. sa...

Ååååå nå vart eg så glad:)
Så fantastisk godt at Mio er heime igjen.
Herlege bilete av mor og sønn:)

mreteveian sa...

fint at han fant veienn hjem!

♥ H@rmoni ♥ sa...

For noen søte kattepuser! Det er utrolig at de kan være borte lenge, og plutseig dukke opp igjen disse pelssjarmørene.

Det var utrolig flott pute og liten pose du har sydd.
Lekker!

Hulda sa...

Åh, så godt at han kom til rette igjen! Det er jo helt utrolig etter såpass lang tid borte. Ser han er veldig tynn, dere får gi han godt med mat nå da. :) Og passe på han. :)

KKannDesign sa...

Jippii..så flott!

Det var gode nyheter!!
-som jeg sa i tidligere kommentar - har jeg selv mistet pusen min - på rømmen! Veldig glad på dine vegne at Mio er tilbake!

Ha en fin fin tirsdag!

SommerSmil fra KKann

liven sa...

så bra at katten din var kommet hjem igjen da!!
De gjør jo litt som dette.....selvstendige dyr som de er!!

Vår forsvant for snart to år siden......fant den aldri igjen!! Stor sorg i huset!
Nå venter vi på at en liten tass skal bli stor nok til å flytte til oss:O) I august en gang sikkert:O)

Ha en fin onsdag:O)

Mia sa...

Åååh, sååå herlig at Mio er kommet hjem igjen! Jeg fikk jo helt vond i hjerte da jeg leste kommentaren din i bloggen min om at han var savnet. Bare på veldig kort tid (vel to uker) har jeg blitt så utrolig glad i mine to små og kan ikke tenke meg tilværelsen uten dem. Vi skal kastrere Angus så fort han bli "moden" og håper at han vil bli en hjemmekjær katt. Har dere kastrert Mio...? Uansett, jeg håper at han er smart nok til å bli værende hjemme, for han har kanskje oppdaget at livet ute "på landeveien" ikke var så gildt alikevel... ikke så mye tunfisk og andre favorittretter å få der.

Lemi sa...

å så flott !! d va bra ;)

Hem och Lycka sa...

Åå vad skönt, härligt! kram!

NeedfulFriends&Koboldkinder sa...

det er förste gang jeg besöger dig her i din blog. jeg kan väldig godt lide din blog...

historien om din mio er fantastisk. at han kommer hjem efter saa lang tid. pas godt paa ham...

hilsen anja

Living White sa...

GUD SÅ FLOTT.

Det verste er å miste ett kjærledyr å ikke vite hva som har skjedd. Jeg har litt erfaring med katter og vet at hannkatter som ikke er kastrerte, vil få denne tvangen til å vanke rundt og bli borte i dagesvis. Så ett lite tips, er han ikke kastrert, gjør det og du vil få en skikkelig husvarm pus:)

silvia kruchowski sa...

Hi!! I can undesrtand what you fel!!
i love my little cat too.
Those hearts you do are gorgeous!! Congartulations!!
Kisses from Argentina!!

Randi sa...

Takk og lov at han kom tilbake....men det er jo litt typisk hand katter...iallefall om de ikke er kastrert. Og Mio er jo så utrolig flott!! han er en skikkelig prakt katt.
Vi får ett nytt katte medlem etter ferien...og hun er faktisk ikke så ulik Mio....så da blir det kanskje ei Mia....hihihi


Du får ha en fin sommeruke håper solen skinner der du er. Her er det loft 30 grader fra torsdag...så da blir denne damen ei strand løvinne..;-))

Klem

Sol sa...

Tusem tusen takk for de fine kommentarene deres.Det er utrolig trist å miste et dyr man er gald i,og vi er veldig heldige som fikk Mio igjen. det er ikke godt å vite hvor han har holdt eg hen,men han var i alle fall både tynn og utmattet. Nå har vi holdt han inne i en uke og foret han med masse fisk ;-} Han er kastrert for en måned siden,men det henger vel igjen litt lyster ennå kan jeg tenke meg ;-}
Klem til alle.
Thank you very much for your nice comments.So glad to have Mio back,and we are taking good care of him now.