søndag, mars 22, 2009

Drømmekjøkken......

.....har jeg ikke. Det er lite, og kjøkkeninredningen er den samme som da mamma og pappa (og jeg)bodde her. Vi har ikke sett oss råd til å bytte ut den,men vi har malt vegger, dørkarmer vinduer og lister de siste årene. I vinterferien ble det også lagt nytt gulvbelegg ;-}
Jeg ble kjempefornøyd med det. Det er et Alloc gulv, hvitvasket ask. Her er noen biklder fra mitt beskjedne kjøkken. det er nesten så det er litt skummelt å legge ut bilder fra vårt lille kjøkken,for det er så utrolig mange flotte kjøkken der ute i blogglandia.....
Spisekroken vår. Bordet har vært mamma og pappa sitt, og mitt selvfølgelig da jeg bodde hjemme. Det har blitt slipet og oljet en del ganger, og skulle nå hatt en omgang igjen.....Vaskeservanten er arvet etter besta, og den har jeg pusset opp og malt etter beste evne.
Kjøkkenskapene skal få være slik de er... Jeg hadde tenkt å fornye dem litt med nye håndtak,men jeg har ikke greid å oppdrive noen i passe størrelse dessverre.

Jeg kjøpte et skap fra IKEA i høst og det er jeg veldig fornøyd med. En trenger ikke legge ut tusenvis av kroner på skap når et fra IKEA gjør samme nytten ;-} De trehvite dørene våre skal(om vi får tid til det) få en omgang med hvitmaling i løpet av våren......

7 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Synes du har et lyst og deilig kjøkken! Så fint servantskapet var. Så flott gulvbelegg ble. Husker innlegget ditt med det gamle gulvbelegget, så jeg ser forandringen.

Er litt misunnelig på dere som har IKEA i nærheten. Mye flott for en rimelig penge der. Skapet du har kjøpt likte jeg veldig godt.

Ha en fin uke i ditt koselige kjøkken!

Ingrid sa...

Jeg synes dere har et hjemmekoselig og lunt kjøkken!! Det oser av hygge og familiekos... ;)

Ramme alvor sa...

Kjempefint kjøkken. Skapet fra IKEA har vi kjøpt to av, ett til kjøkkenet og ett til badet, er kjempefornøyd.

Klem
Britt

Charlotte sa...

Jeg synes i har et dejligt og hyggeligt (koseligt) køkken. Og skabet fra IKEA er super flot.
Jeres køkken ser ud til at være et skønt samlingssted. Og så jeg jeg helt vild med savanten! Den er flot!
Det er første gang jeg er forbi din blog - så tak for kigget.
Kom gerne og besøg mig:
http://www.herhosmig.blogspot.com

Hilsener fra
Charlotte i DK

Hulda sa...

Jeg likte kjøkkenet deres veldig godt! Flotte hyller på veggen der, og skapet var virkelig fint. Helt enig, det er godt å kunne kjøpe et skap for en billig penge. Gjorde det jeg også, til gangen. Veldig koselig og fint kjøkken, golvet ble lekkert det også.

Lill sa...

Hei
For et hyggelig og koselig kjøkken du har!!! Og skapet fra IKEA var bare kjempeflott.
Ha en strålende uke.
Smil fra Lill

Kreoline sa...

Så koselig du har det, her kunne jeg ha sittet å tatt en kopp kaffe med deg. Det kjekkeste er å gjøre mye ut av lite, det gir meg mest gleder. Ha en fin uke, kos deg på kjøkkenet ditt, klem fra Mona.