lørdag, mars 28, 2009

Earth Hour


Her hos oss har vi slått av alle lys. Det er en lun og koselig stemning i stua. Ungene har vært kjempeivrige med å slå av absolutt alt.....Men mor har laptop`en på slik at hun får bloggifisert Earth Hour hjemme hos oss ;-} Jeg håper at det er flere av dere som er med.......

9 kommentarer:

Anita sa...

Jeg er med som du ser!! Koselig! Nydelige bilder!

Aina sa...

Jeg var også med. Sitter fremdeles i mørkret, det var så koselig:0)
Ha en fortsatt fin helg!

Randi's Tanker sa...

Jeg var også med. Etter Earth Hour så har jeg slått på TV, PC og 2 lamper på stuen. Som Aina synes jeg det var koselig med masse "candle lights", men nå begynner det å bli varmt her. Har blogget et par bilder.

Solstad sa...

Vi er også med ....sitter i herlig stearinlys ennå :)
Koselige bilder ;))

synne sa...

Jada vi var med vi og. Tog en promenad ut for å se om andre i bygda hadde slått av lysa. Det var noen som gjort det ialla fall.
Koslige bilder.

Håper dere får en fortsatt koslig kveld.
Klems Synne.

Emmeline sa...

SÅ kjekt å se hvor mange bloggere som har vært med på Earth Hour. Vi har hatt en knallfin time på konsert. NYYYYDELIG musikk, skikkelig stemningsfullt og nesten litt rørende. Kirken måtte ha dørene oppe på grunn av varmeutviklingen...og dermed kom det inn en katt som ikke ville gå ut igjen. Han var OVERBEGEISTRET for fiolinisten...Det var helt utrolig morsomt!!! Dess lysere han spilte dess gladere ble katten. Jeg må innrømme at det var prikken over i'en for meg...Men jeg liker jo helst litt sånne rare ting!!
FLOTTE BILDER!! Men det er det jo alltid hos deg;) Stor klem

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Nydelige bilder, særlig bilde nr 1 :) Takk for hilsen på bloggen min! Koselig blogg du har, med flotte bilder! God natt! Klem

Kreoline sa...

Kjære deg, tuuusen takk for pakken, nydelig alt, hjertene er hengt opp, og karamellene er nesten fortært. Så koselig å få pakke etter en sliten dag på jobb, hjelper, ble virkelig glad.
Nydelige bilder fra deg, vi glemte oss helt ut, neste gang kansje. Ha en fin uke, stor klem fra Mona.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Så nydelige bilder her. Er enig med deg, det gav en riktig god følelse å delta.
Ha en fin kveld.
Klem