onsdag, april 29, 2009

Göteborg

Sist helg ble tilbragt i Göteborg der datteren deltok på brytestevne. Det var vakkert og varmt vårvær på lørdagen, nesten synd å tilbringe dagen i en varm og svett idretthall når det var så nydelig ute. Siden varmen i idrettshallen var omtrent uutholdelig måtte jeg ta meg en tur ut av og til. Like ved hallen lå det en vakker kanal med en en gangvei ved siden av. Trærne hadde fått et tydelig grønnskjær og påskeliljer og andre løkplanter blomstret langs veien.

Det var ikke bare jeg som syntes at det var en vakker dag. En and hadde lagt seg på bredden, slappet av og pusset fjærene sine. Den ble litt skeptisk da den så meg, men jeg fikk komme ganske nær for å ta bilder... ;-}

På den andre siden av kanalen lå denne flotte bygningen. Jeg vet ikke hva slags bygning det er, men det ser jo ut som en slags kirke.

På kvelden etter at første dag av brytestevnet var ferdig, tok vi oss en tur til Liseberg. det var nemlig åpning av Lisebergs sommerseong denne lørdagen, og mange glade barn og ungdommer hadde tatt turen dit. Datteren,treneren og en av lagkameratene hennes forsvant fort inn i dette huset her.....Spøkelseshuset......!! Det var visst kjempespennende og skummelt. Vi andre følte ikke at vi trenmgte så mye mer spenning i livet vårt denne kvelden,etter en hel dag med spennende brytematcher, så vi ventet i fred og ro utenfor ;-}
Her er gutta på vei innover i parken. Det er en utrolig flott park med masse planter og trær med utsprungne rosa blomster.
Datteren og en av lagkameratene hennes sprang rundt for å rekke flest mulig av karusellene før parken stengte for kvelden. Her er de i farta på bilkarusellen. Premieredagen ble avsluttet med et utrolig flott fyrverkeri! Mitt lille kompaktkamera (feilinnstilt på innendørs fotografering, i setdet for fyrverkeri) yter ikke fyrverkeriet rettferdighet, men man får da et lite bilde på hvor flott det var.

1 kommentar:

synne sa...

Grattulerer til ett flott stevne. Det er alltid morsomt når det går bra.

Flotte bilder från Göteborg du viser idag.
Visst er våren fin.
Klems Synne.