søndag, april 19, 2009

Vårtegn

Jeg pleier å henge meg på fotoutfordringen Fototriss, der en skal vise tre bilder på et tema. Denne uken blir det ikke lagt ut noe tema på Fototriss av den flotte grunn at Helena som administrerer det hele akkurat har blitt mamma til en skjønn baby ;-} Gratulerer! Ellas Inspiration har gitt oss en liten utfording i stedet. Den består i å vise fram vårtegn...... På min lille rusletur i dag fant jeg noen Hestehov som sto i en støvete veikant, de klarte jeg jo ikke å motstå og nå står de og lyser opp her i stua mi.


Et annet vårtegn er de nydelige Stemorsblomstene som pryder fortau og kasser utenfor byens blomsterbutikker. Jeg har latt meg friste og kjøpte et par......Er de ikke vakre?

Hestehovene, disse små unseelige blomstene som popper opp blant skitt, søle og gammelt løv, de er så vakre så vakre.......som små soler........

5 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Så vackra bilder!

Kram Marie

Ellas Inspiration sa...

Vilka härliga vårbilder!! Kul att du antog utmaningen!

Idag är det tävlingsdags hos mig. Välkommen!!

Kram Karin

Amy sa...

I never get tired of your gorgeous photos!!! :-)) Ha en flott dag!!!

Living White sa...

For noen fine bilder, jeg skjønner jo at jeg må ha en linse til og øve meg litt.

Snøvær ja, det er forferdlig å være på bloggen nå å se på alle vårbildene da man sitter i en snøstorm selv:)

Chili sa...

è ute och kollar in hos lite bloggare..Detta va ju en till sådan perfekt blogg med massa superfina bilder:) Finns inget bättre än bloggare som tar bilder på natur med mera. Hoppas att allt é bra med dej och att ni har lika vackert väder som här i lilla malmö:)