søndag, april 12, 2009

Tidens tannUkens utfordring på fotosiden, Fototriss, fikk meg til å komme meg ut på en liten fotosfari i dag. Jeg har mange bilder av fotomotiv som er preget av tidens tann i arkivene mine,men det er godt å få et lite spark til å komme seg ut i det fine vårværet. Turen gikk til et industriområde i byen, og til den lokale båthavna.
Det første bildet er et utsnitt av en gammel slitt brannhydrant som etterhvert har fått et fantastisk fint mønster preget inn av tidens tann...eller hand kanskje...?
Bilde nummer to er et lite utsnitt av veggen på det togsettet du ser på bilde nummer tre.....Veggen har blitt tagget, og den grønne soppen truer med å ta overhånd.
På bilde nummer tre kan du se at naturen er i ferd med å ta over hele jernbanelinja...., og toget det har utvilsom sett sine bedre dager.
Jeg henger på et par bilder til litt sånn utenom "trissen". På det første bildet ser du brannhydranten i sin helhet.....Hvis man bare går tett innpå et fotomotiv, vil man oppdage helt andre motiver...
Da jeg fotograferte togsettet, snublet jeg bokstavelig over denne trillebåren som også virkelig har fått merke at tidens hand har vært ganske hardhendt ;-}

8 kommentarer:

Vita Stunder sa...

Underbara bilder!

Jag kan omöjligt välja ut en favorit här - de är alla lika vackra..

Men det är något speciellt med den gamla skottkärra omkullvält i gruset!

Ha en fortsatt fin påsk!
Anna

Tove sa...

Flotte bileter du har tatt! Det som for enkelte kanskje er stygt, kan andre sjå mykje vakkert i - det klarer heilt klart du!

Milla sa...

Fina bilder allihop.Första bilden var väldigt spännande! Skottkärran gillade jag med!

lilalili sa...

Det är fina bilder alltihop men bilden på tågvagnen och den 'döende' järnvägen tycker jag är extra vacker!
Ha en skön dag!

Trasselsudden sa...

Vilka vackra bilder! Och det var intressant att få se brannhydranten i sin helhet, den första detaljbilden är suverän. Men den tredje och sista bilden är min favorit.

Solstad sa...

Flotte bilder ! Tror jeg skal ta meg en tur ut med kameraet mitt i dag ;)
Nyt dagen ....det er vel siste fridagen for deg også ?

Sol sa...

Hjertens takk for flotte kommentarer. det er moro å gå på slik fotojakt....
Solstad det er siste feriedag for meg også, og jeg sitter her og lurer på hva jeg skal bruke den til....Blir vel litt rydding,men jeg kan jo ikke bruke en hel fridag på det.....? ;-{

Anna sa...

Härliga bilder!