tirsdag, oktober 16, 2007

En gammel kjøpmannsdisk ~Some old furniture

Den gamle kjøpmannsdisken min oppsto med ny drakt i vår ;-} Den var syrelutet og ikke så fin lenger. Den ble malt med maling i fargen eggehvit. Forøvrig samme farger som listene, og kjøkkenet vårt.


Over kjøpmannsdisken har vi satt opp en glasshylle(fra IKEA). Lysestakene i fattigmannsølv kjøpte jeg i sommer. de gir så fint lys og det speiler seg i glasshyllen.


Bestas gamle skåler, og kopper kjøpt på antikk og bruktmesse. de står og pynter opp på kjøpmannsdisken. Håper at jeg kan finne flere kopper og adre deler til serviset med dette rosemønsteret.


Tente stearinlys i høstmørke kvelder, gir stemning i stua.....


I`ve redecorated some old furniture,and this is one of them. It looks great with its new colour. The rose cups have the same pattern as my grandmas old plates. I bought them this summer at a fleamaket. Hopefully I will find some other things that has the same pattern. I love to light candles in the dark autumn evenings, it`looks so nice and cosy.

7 kommentarer:

HildeS. sa...

Så flott kjøpmannsdisken vart:o)
Det er kjekt å male møbler som er blitt litt utrangerte. Eg har fleire syreluta bokhyller og skap som skulle hatt seg ein tur under malekosten. Godt at me ikkje vert arbeidslause,hehe.
Fin pynt du har rundt omkring:o)
Ha ei fin veke:o)

Ida sa...

God stemning hos deg.
Lyst og lekkert, med mange fine detaljer.
Koselig med lystenning i mørke høstkvelder.
Kos deg videre der. :)

Solstad sa...

Kjempefit med malt kjøpmannsdisk, det har vi også på stua vår :)
Det koseligste med dene årstide er å fylle huset med levede lys. ...men husk å blåse de ut før leggetid ;)..det har jeg glemt et par ganger...men det gikk heldigvis bra.
Klem fra meg

Mia sa...

Vilka vackra ting du har.. Underbart! kram

Marie sa...

Å så fiiint! Lyst og lekkert! Rosekoppane er nydelege!

Klem :o)

Mita sa...

Koselige bilder...
De koppene var jo bare så flotte, søte var de...

Ha en koselig dag...

Ellie sa...

Så fin kjøpmannsdisken ble i ny drakt! Nydelig var det også med lysetakene og lyslyktene dine. Nå er det koselig å tenne lys, ja. Koppene dine er bare så vakre!