torsdag, oktober 18, 2007

Gave fra min hemmelige venn

I går lå den i postkassen, gaven fra min hemmelige venn i Interiør Gave Alongen ;-}


Den var vakkert pakket inn, og med et utrolig flott kort.....med en koselig hilsen i....., og ikke minst min favorittsjokolade Porøs melkesjokolade. Så forseggjort og fint. Jeg ble helt rørt!

Og dette var hva pakken inneholdt.......

Tusen hjertelig takk til min veldig snille hemmelige venn. Jeg ble kjempeglad for gaven. Så morsomt med lerretet og malingen.Jeg har aldri prøvd meg på slik maling før, så det må jeg virkelig fordype meg i ;-} Jeg kan ikke love å vise resultatet på bloggen.....ehh...tror jeg. Er ikke sikkert at mitt første forsøk blir så bra......
De to flotte posene har min hemmelige venn nok sydd selv. De var så fine, med et koselig sitat og et nydelig bilde. Skikkelig inspirerende. Jeg er kjempefornøyd.


TUSEN TAKK!

20 kommentarer:

Hulda sa...

Hei Sol!

Så fin gave du fikk! Jeg falt for det kortet og sjokoladen som var pakket inn og lagt oppå. Det var virkelig forseggjort. Veldig lekre ting!

Hulda sa...

Hei Sol!

Så fin gave du fikk! Jeg falt for det kortet og sjokoladen som var pakket inn og lagt oppå. Det var virkelig forseggjort. Veldig lekre ting!

Virre sa...

Morsomt at din hemmelige venn hadde sendt deg noe du ikke hadde prøvd før. Blir nok morsomt å prøve seg på det :) i morgen er det helg, så jeg øsnker deg ei riktig god helg med det samme jeg :)

Mia sa...

Det var da en koselig gave du fikk av din hemmelige venn, Sol! Det er jo koselig å delta i gave alongen, men denne gang har jeg trekt meg.., Angrer litt på det nå.

Det er jo en stund siden jeg var innom deg sist, Sol, og der nå at du er ferdig med ditt granny squares teppe. Det ble virkelig kjempeflott, og ikke rotete i det hele tatt. Det er vel meningen at det er "liv" i teppet...? Jeg holder på med å sy sammen mine squares nå. Som du skriver, så har det vært masse arbeid med å avslutte trådene, men nå der jeg slutten på det hele.

Tusen takk til deg for din søte kommentar i bloggen min ang. "jubileet mitt". Du var jo den første som besøkte meg, og det glemmer jeg ikke. Tenk, nå har det gått et år, og her er vi fortsatt... Og blogger videre...

Anemone sa...

Spennede pakke, h�per vi f�r se resultat av malingen din...

God helg :-)

Anonym sa...

Der var pakken på plass ja. Da er det bare å sette fantasien i sving ;)Strø gjerne litt havsalt på malingen ,det gir stilig effekt. Lykke til !
Klem fra din hemmelige venn ;)

Sol sa...

Ja, herlig gave ikke sant! Jeg gleder meg til å male.... Liker godt å bruke maling til trykk, det har jeg gjort en del,men altså aldri akrylmaling. Tusen takk for tips min hemmelige venn, jeg skal saffe meg litt havsalt. Hmm, jeg blir nok nødt til å legge ut et bilde av resultatet skjønner jeg;-}
Mia;Jeg e rhelt enig med deg, det skal jo være liv i teppet, og jeg er fornøyd med det.Det var bare da jeg så på andre tepper somer laget at de har hatt litt mere struktur på arbeidet sitt ;-}
Ja, da vi er still going strong med bloggingen. Jeg hadde jo bare tenkt å prøve det i et par måneder når jeg begynte,men så får en stadig inspirasjon og man bare fortsetter og fortsetter. Noen ganger føler man jo at en ikke har så mye å blogge om. da jeg var syk i vinter var det fint å ha bloggingen å holde på med,men da jeg var på det aller dårligste orket jeg ikke en gang å lese blogger...så det veksler jo litt.Men sånn er jo livet også...
Tusen takk for fne kommentarer som alltid dere.

Ida sa...

En vakker og søt gave.
Også med maleutstyr. Gøy.
Lykke til med malingen.
Det er kjekt å male på skikkelig lerret. :)
God helg til deg og klem.

Emmeline sa...

For en nydelig gave. Alt er utrolig delikat og stilig. Fantastisk innpakning og orginalt og koselig innhold, du har virkelig vært heldig syns jeg! Kos deg med helg, kanskje du får malt litt også?

Helene S sa...

Flott gave du fikk fa din hemmelige venn. Er ganske så sikker på at jeg vet hvem det er som har sendt deg pakken.Personen jeg tenker på er veldig kreativ og en rakett til å få ting gjort...
Håper du tar penslene fatt og gleder oss med resultatet.
Ha en fin helg :0)

Timotei sa...

Hei Sol!
Lenge siden jeg har vært innom deg nå. Jeg er nok ikke så flink til å legge igjen kommentar bestandig. Pakken din var spennende! Tenk malesaker da! Jeg malte mye akvarell da jeg var yngre, men etter at jeg fikk barn sluttet jeg med det. Klarte liksom ikke å konsentrere meg om malingen da.
Og så ser jeg jo at du er ferdig med teppet ditt med bestemorruter. Flott ble det! Herlige farger!

Ha ei fin helg!
Hilsen Rannveig

Ellie sa...

Flott gave du fikk! Koselig når det er så fint pakket inn, og så variert. Spennende med maling, da! Blir nok noen flotte kunstverk hos deg nå, skal du se!

Olstad sa...

Så utrolig flott gave du fikk og så fint alt var pakket inn. Det er skikkelig morsomt å se hva alle har fått og de gode ideene som ligger bak.

Håper du får en riktig fin helg.

Marie sa...

Så nydeleg gåve du har fått! Også så flott innpakka, lurt å ta bilete før ein pakkar ut...

Ha ein fin søndag :o)

Lella sa...

Vilka fina presenter! Jättefina paket och så roligt att bli överaskad. En hemlig vän låter också kul ;o)
Såg jättefina bilder i tidigare inlägg och den underbara filten som du har gjort själv!
Må så gott

HildeS. sa...

Så koseleg gave du har fått:o)
Maling er kjempespennande så det må du berre sette i gang med.
Porøs melkesjokolade er min og resten av huset sin favorittsjokolade,nam nam.

Ha ein findag:o)

Mita sa...

Så flott pakke du har fått...

Ha en koselig kveld...

StyggaLillaLoppan sa...

du måste visa ditt alster sen när du ´har testat. Så spännande och toppenfina gåvor !
Ha en härlig dag /kram

elin1976 sa...

Hei på deg!
Om det du som er min hemmelige venn? Måtte fikk bare en føelse av dette. he he. Å jetg er ikke lite nyskjerring......det er rett å slett tortur å gå slik å vente:O)

Hemma på Landet sa...

Vad mycket fint. Tack, för dina gulliga ord. Kram