fredag, oktober 12, 2007

Høsten er vakker ~Fall is beautiful


Kombinasjonen vann og høstløv fascinerer meg....Det er ikke få ganger jeg har stått med nesa nedi en liten bekk eller elv i håp om å fange et fint motiv. Det ser ikke akkurat klokt ut for de som passerer meg... ;-} Så jeg prøver å finne et sted der det ikke ferdes så alt for mange.Dette bildet er tatt med lang lukkertid slik at vannet ser litt slørete ut...
Jeg håper at det blir fint vær i helgen så det går an å ta seg en tur ut og fange noen høstmotiv. Jeg håper at vinteren holder seg unna en stund til!
The combination of water and fall leaves fascinates me. I`m not able to cout the times I have been seen with my nose in a ltle creek or waterfall to catch some nice photos with my camera. I guess the people who passes me by think that I look crazy ;-}.......I try to find a place where I can`t be seen..... This hoto is taken with slow shutter speed so that the water seem kind of blury....Hopefully the weather will be nice this weekend so that I can go out and "hunt" for some great photos. I don`t want winter to come here yet...

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott dette bildet var! Fantastisk å se vannet som renner, løvet som ligger der i nydelige farger, og høstfargene i naturen. Virkelig nydelig! Godt det går bedre med Mio nå, ikke artig når dyrene er syke.

Mita sa...

Nydelig bilde...
Rennende vann er jo flott...

Ha en koselig helg...

Ida sa...

Nydelig! :))

Marie sa...

Vakkert! Eg er også fasinert av vatn. Vatn og sol livgjeverane til alt som lever! Dessuten likar eg form og farge i naturen og endringane årstidene gjev!
Ønskjer deg ei fin helg :o)

Sarah sa...

Ja det er helt utroligt smukt derude her i efteråret. Flot billede
Hav en god dag

HildeS. sa...

Hei hei.
Du lurte på kva eg brukte når eg strauk på bilder, og det eg bruker nå er iron-on transfer paper fra Dataline. Det er litt blankt, men er heilt greit å bruke. Eg stryk ei stund på det og godt ut i kantane. Så lar eg det ligge litt å kjølne før eg riv av papiret.
Håpar at dette kan hjelpe deg litt.
Lukke til:o)

GAWO sa...

Å så fint. Du tar bilder som gir meg inspirasjon til å forsøke litt selv. Øvelse gjør mester :-)