fredag, januar 18, 2008

Fredag ~ Friday

Jeg har satt meg ned en liten stund før jeg skal på jobb. det vil si, jeg har allerede vært en liten tur på jobb i dag tidlig, men tok meg litt fri. Jeg var nemlig oppe kl. 04.30 i dag.....for å sende halvparten av vår lille familie avgårde til Danmark. Datteren skal på brytestevne i Kolding ;-} det ble lite søvn i natt fordi jeg var litt bekymret for å sende dem avgårde. Vi hørte nemlig at det skulle være full storm i Skagerak.....,men heldigvis dobbetsjekket(og trippelsjekket) jeg diverse værmeldinger på nett, og fant ut at stormen ikke skulle komme før på lørdag. De er ute på bøljan blå akkurat nå, og jeg er ganske hønemor og sitter her å håper at det blåser bare bittelitt.....
Det har vært stille i huset. Sønnen ligger til sengs med migrene, og til og med kattene er sløve. Det er bare jeg som har jobbet for fullt med husvask, enda så trøtt jeg føler meg. Men det blir godt å komme hjem fra jobb i ettermiddag, til reint hus. Sender noen gode tanker til Anniche, og Annas Rom,der jeg kjøpte Lavendel vaskemiddel......det dufter herlig her akkurat nå.
Jeg har tatt noen bilder av stua i dag, skal se om jeg kanskje for lagt dem ut i kveld.


I`ve been up since 04.30 today,and i feel very tired. I was up that early because Isent half of my family to Denmark today. My daughter is going to compete in a wrestling tournament there tomorrow, I have been a bit worried about the weather, and them going by boat. On the weather forecast they said full storm,but I think that was saturday.....So hopefully there`s just a tiny bit of wind out there.....Beeing a hen mother I worry... I have been cleaning the house before I go to work....It`s very quiet in the house. My son is in bed with a migrene,and even the cats are sleeping.

2 kommentarer:

Anki sa...

Håper du har senket skulderene litt, og vet å kose deg når du kommer hjem igjen fra jobb. Men min erfaring er at da "faller man helt sammen" og sovner på sofaen. Slik er det som regel med meg på fredager :-)
Ønsker deg en god helg!

My little footprints sa...

Ja, det er deilig å ha nyvasket hus til helgen, og spesielt godt er det vel når det dufter friskt av lavendel? Jeg vasket hele huset i går jeg da, jeg fikk skikkelig ånden over meg, så da var jeg nødt til å ta alt sammen når jeg var i gang. Men når jeg tittet på klokken og jeg satt bort skurefilla når klokka var 22.00, forstod jeg ikke at klokka hadde blitt så mange. Og torsdag som er min tv-titting dag. Ja, da fikk jeg bare med meg ett program da, men jeg ser jo så sjeldent på tv, så hva gjør vel det?
Ønsker deg en flott helg!
Klemmer fra Beth