fredag, januar 18, 2008

Litt mer på en fredag

Hei igjen!....
Jeg har klart det kunststykket å bli kjempeforkjølet siden jeg skrev her i 11-tida.....er det mulig...? Tror jeg blir forkjølet bare noen nevner ordet.....Ja, ja, ikke mye å gjøre med det.
Nå skal jeg se på Nytt på Nytt mens jeg legger ut noen bilder jeg tok tidligere i dag.
Sofakroken min har jeg vel vist før også, men det er stadig litt forandringer der ;-} Det nyeste er det deilige og myke teppet som vi fikk av moren min til jul. Det ble jeg kjempeglad for.
Teppet som jeg heklet i sommer har fått hedersplassen, det er så varmt og godt og det frsiker opp med de fine fargene sine......

Lys og blomster må til på en fredag. Blomsterpotten er fra Cult Design. Jeg skulle ønske det fantes en butikk her i nærheten som solgte produktene deres ;-}

Radiobordet som har vært Besta har eid, blir stadig flyttet på. Nå har det fått komme inn i stua.

Denne lille gamle brikken, fant jeg i "gjemmene" mine. Den er så tynn, så tynn og det er nesten slitt hull i den enkelte steder. Jeg er ikke helt sikker på hvor gammel den er,men jeg har i alle all fått den av min mor.

Broderiet er i en sart rosa farge......

Jeg fikk akkurat telefon fra datteren. De har kommet fram til Kolding, vært på veiing(brytere må innveies i rett vekt og det skjer kvelden før på slike store stevner) og nå skulle de ut å spise pizza. godt å vite at de er trygt framme og at de har det bra. Hun var litt bekymret for spesielt ei jente som hun skulle bryte mot som har vunnet internasjonale brytestevner, men hun får bare ta det som en god erfaring. Ha en fortsatt fin kveld dere!

9 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei igjen!
så nydelig hjem du har! Du har virkelig gjort det koselig med møble og interiør! Jeg har liksom ikke helt å skape det slik jeg ønsker enda, delvis fordi mye møbler mangler, og delvis fordi jeg ikke ønsker et stort feilplasset hull i de nye veggene mine ;)
Du får ha god bedring!
God helg til deg!
Klem fra Beth

Olstad sa...

Hei

Så utrolig hyggelig du har det. Jeg er så heldig å ha en butikk i nærheten som selger Cult og jeg er omtrent like forelsket i de tingene som deg så må holde igjen litt for ikke å handle meg fra gård og grunn.

Men for en flott lampe dere har. Hvor kommer den fra?

Ønsker deg en riktig god helg.

mreteveian sa...

Her var det koselig! Heldige du som fikk så skjønt et teppe :-)

Ida sa...

Flotte bilder fra stua di. Den er lekker. Med mange fine detaljer.
Kos deg videre der og god helg til deg. :)

Anonym sa...

Så utrolig koselig du har det, det er en inspirasjon og glede og komme inn her bare å se bildene. Gleder meg til jeg skal ta med visa kortet mitt og rane Ikea og mange nettbutikker for masse interiør. Men først må kontoen fylles opp til randen. :))
Ha en koselig og fredfylt lørdag.

Anonym sa...

her er adresssen min
http://blogg.hobbyboden.com/randi

Bim H-D sa...

Åh... ville bara meddela... jag tror jag behöver komma in till dig på besök och krypa upp där i soffan och bara vara... gillar ljuset och hela rummet, en stämning att njuta av och i... behöver det tror jag...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som enbart är trött... trots att jag varit ledig...

Lisa Leonard sa...

this is so so lovely! Can I come love here? xoxo

Millas hem sa...

Så fina bilder du visar...
Camilla