lørdag, januar 19, 2008

Tulipantid igjen ~ Time for Tulips again


Jeg kjøpte noen buketter med Tulipaner før helgen. En av dem står og lyser opp på bordet hos moren min, og de to andre står her på bordet mitt som en skikkelig fargeklatt. Jeg prøvde å ta litt bilder av dem tidligere i dag,men bildene var ikke særlig vellykede. men det jeg legger ut her,ble ikke så verst.....
Det er en underlig helg, jeg er preget av det som har hendt, og at jeg har mine i Danmark på brytestevne, og de kan ikke komme hjem fordi det ikke går båt....Båten går ikke før i morgen kveld,så de er ikke her før utpå dagen Mandag....Datteren er så lei seg for at vår gode nabo, venn og far til bestevennen(som også er klassekamerat) er død....men utrolig nok klarte hun å bryte i dag!!! Vet ikke hvor hun henter kreftene fra. Hun vant en kamp, var nær ved å vinne en kamp, og tapte en. Jeg synes det er en kjempeprestasjon, når jeg vet at hun har vært lei seg i hele natt. Det bor mye i en 12- åring.
Jeg takker dere for alle gode kommentarer og tanker dere sender meg.
I bought a boquet of Tulips this weekend,and I tried to shoot some photos of them, but most of them di`dn`t come out good at all....except for this one that I am posting today.My mind is set on other things this weekend. I am so sad because our best friend and neigbour has died. And my family is in the Denamrk,where my daughter is in a wrestling competition. I don`tknow how she did it,but she managed to attend the wrestling competition,and won one match,nearly won the next,and lost one.I think she did great. She is so sad that her best friends fatjer,and our neighbour and frind is dead.
Thank you, all of you for your nice comments.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo
Så det vakre bestemor teppe ditt. Har lenge tenkt å lage et selv, og nå skal jeg det : )
Lurer på hva slags garn du har brukt, hvilke str. på heklenålen, og om du kjøpte alt det hvite garnet samtidig(samme innfarging)

Line

Sol sa...

Hei anonym ;-} Jeg har brukt garnet Falk fra Dale,og heklenål nr 3. Jeg kjøpte garn etter hvert,så det er nok ikke samme innfargingen,men jeg kan ikke se noe forskjell på det hvite.Det er umulig å vite hvor mye garn en trenger av hver farge, så derfor kjøpte jeg litt og litt. Lykke til med arbeidet.

Anonym sa...

Tusen takk for svar.

Så fort nåværende prosjekt er ferdig skal jeg sette igang med bestemorteppe.

Line