søndag, januar 13, 2008

You make my day

Denne koselige awarden fikk jeg av HildeS. Tusen takk Hilde , det satt jeg virkelig pris på ;-}
Jeg vil gjerne sende den videre til noen blogger som lyser opp mine dager ;-}

Her er reglene: The rules are: "Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about Blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!"Some of you may have received this award already, if so, please do not feel any pressure to participate again.

Først og fremst har jeg lyst til å gi den tilbake til Hilde, som jeg har fulgt helt siden hun begynte å blogge. Hun er ei kjempekoselig og snill jente, som lager utrolig mye fint. Hun tar flotte bilder og forteller oss koselige små historier, og så legger hun ut de vakreste dikt som virkelig rører en ;-}

Mias Landliv er en annen blogg som jeg har fulgt helt siden den spede begynnelsen. Etter hvert har hun fått utrolig mange "tilhengere" og det er ikke uten grunn. Hun er kjempekoselig og snill, dessuten så tryller hun fram de utroligste ting av vakre stoffbiter og har et nydelig interiør som hun gleder oss med å vise fram.

Jeg er ofte innom den svenske bloggverdenen og der har jeg festet meg ved Hemma på landet. Eieren av denne bloggen kreerer de mest fantastiske ting med symaskin. Hun har et utrolig stå-på-mot og er vennligheten selv. Hun er levende opptatt av interiør, og har et vakkert hjem.

Perlans blogg er jeg ofte innom. Hun deler min pasjon for Cult design, og tar de mest fantastiske bilder. Interiøret hennes er stilsikkert og flott, det samme er bloggen hennes. Samtidig som hun skriver godt ;-}

Så tilbake til Norge igjen. Kreoline fortjener også en award. Hennes blogg har jeg også fulgt en god stund. Fantastisk hyggelig dame, som viser oss sitt vakre nye hjem, og hytta på vestlandet. Hun er vedig flink med interiør og håndarbeid. Jeg tenker på deg!

Så sant jeg har en anledning,må jeg en tur eller fem til Danmark hver dag og se hva denne damen her har å berette. Slagt en hellig ko. Det er en fortellerglede som mangler sidestykke. Hun lar oss få ta del i sine tanker, sine gjøremål, sine reiser og opplevelser. Hun har en flott familie. Dessverre mistet de sønnen sin for et år siden, og leserne har fått ta del i en del av prossessen etter et så stort tap.

Bloggverdenen er internasjonal, og på Island finnes det ei kjempesnill dame som har bloggen Gøy på landet. Hun ble jeg kjent med via Interiør Gave alongen, og hun ga meg den aller vakreste hemmelig venn gave som jeg pyntet juletreet mitt med. Hun har en kjempefin blogg!

Jeg vil også gjerne gi en award til Solstad. Hun har en veldig koselig blogg, og skriver om smått og stort som skjer på vestandet ;-} Glad for at jeg har møtt henne i bloggverdenen. Vi har også vært hverandres hemmelige venner i Gave Alongen...Morsomt. Døtrene våre har også hatt litt kontakt og sendt hverandre herlige gaver i året som har gått. Jeg setter stor pris på deg kjære deg!

Dere er mange flere som fortjener en award! Det er mange som gir meg gode idèer, rører meg, gleder meg og ispirerer meg. Tusen takk alle sammen!

10 kommentarer:

Hemma på Landet-Stina sa...

Men tack, vad du är gullig.
Bamsekramen från mig. Puss Stina

HildeS. sa...

Tusen, tusen takk for at du ga den tilbake til meg:)
Diktbøkene til Bente Bratlund har eg kjøpt på bokhandelen her i nærleiken, og er du interessert så kan eg sende til deg.
Elles så håpar eg det går fint med deg, og at du har hatt ei fin helg.
Klem.

Mia sa...

Kjære Sol, tusen hjertelig takk for awarden og for de koselige ordene dine. Jeg setter utrolig stor pris på dem. Og awarden, den kan jeg gi tilbake til deg med den gang, for du virkelig "make my day" med denne herlige bloggen din, og med alle de koselige kommentarene dine i bloggen min. Så håper jeg at det nye året har startet bra for deg og dine, og at dere alle sammen er friske og raske. Klem fra Mia

perlan sa...

Oj oj.. härliga Sol! Tusen tusen tack för din fina ord om mig och min blogg.. Jag blir så stolt och glad!! :)
Hoppas du haft en riktigt bra och skön helg!
kramkalas!!!

Anemone sa...

Jeg fikk nå sett hva du har i din glassklokke, og det virket litt inspirerende på denne damen. neste helg blir det skogen og is-skjeen min takes ut :-)

Fin uke til deg.

Lene sa...

Hei på deg :)

Ja, jeg er også veldig glad i Hemma på landet bloggen i Sverige :)

Men du hadde så utrolig masse fint på bloggen din og. Koser meg her, bildene dine er nydelige :)

Linker deg og kommer igjen :)

Ha ein finfin kveld :)

liven sa...

Hei. Ser du etterlyser diktbøker av Bente Bratlund. Mener de blir gitt ut av et kristent forlag. Men husker dessverre ikke hva det heter. Hun har jo gitt ut bøker også. Bl.a. ungdomsbøker. Vet at bøkene har vært tilsalgs på M.K. Olsen bokhandel på Os

Solstad sa...

Tusen tusen takk for awarden og koselige ord ....fikk en tåre i øyekroken der ja ;) Jeg sender awarden rett tilbake ....bloggen din er en av de jag besøker mest ...du viser så flotte bilder og skriver så godt. Jeg er veldig glad for å blitt kjent med deg her inne. Stor klem fra meg :)

My little footprints sa...

Hei!
Gratulerer så mye med awarden! Det er jo så koselig å få og føle at noen har glede av hva man gjør selv! For meg har mine øyne virkelig åpnet seg etter at jeg fant veien til blogglandia ;) Det er jo så mange gode mennesker det ute!
Ønsker deg en fortsatt fin dag!
klemmer fra Beth

Jorunn sa...

Kjære SOL, tusen takk for awarden.
Lenge siden jeg har vært innom deg ser jeg. Tusen tusen takk. Så snill du er.
Så utrolig trist å lese om din kjære venn som plutselig har gått bort. Man føler seg så maktesløs når sånt skjer. Sender mine varmeste tanker til deg kjære venn.

Så må jeg skryte av den kjempekoselige stua di. Den sofakroken ser helt fantastisk ut. Og jeg har sååå innmari lyst på et sånn hekleteppe. Må ta et lynkurs hos bestemor tror jeg :)

Ha en fin mandagskveld til tross for det som har skjedd.

Alle mine varme tanker til deg Sol