torsdag, mars 13, 2008

Tid for Gave - Along igjen

Vi som er med i Gave-Alongen er bedt om å svare på noen spørsmål som kanskje kan hjelpe vår hemmelige venn å finne ut litt om den som skjuler seg bak bloggen ;-} Her er mine svar. Vet ikke om det er noe å bli klok av men.......Hva liker du best med våren?
-Lyset og sola, og at naturen våkner til liv igjen. Jeg er veldig glad i blomster, og lengter etter å se Hestehov, Blåveis og Hvitveis. Det er deilig med lyse kvelder som gir mer overskudd.

Hvordan tar du våren inn i huset ditt?
- Jeg liker å ha friske blomster i huset, tulipaner er en favoritt tidlig på våren, deretter perleblomster, små påkeliljer og andre blomstertyper. Vi har et stort morelltre i hagen, og når det er tid for å klippe treet, tar jeg inn kvister. Etter litt varme i stuen slår de ut i full blomst. Fantastisk!

Hvilken farge synes du er mest vår?

-Hmmm, lyse farger….Sånt som hvit, rosa, blå og limegrønt og turkis. Rosa og blått er nok favorittfargene, men det er deilig å variere litt synes jeg.

Hvordan er en perfekt vårdag for deg?
Sol, klar himmel, fuglekvitter og vårblomster. Bare sitte midt i alt dette og nyte at det er vår og at man lever. Og selvfølgelig ha familien rundt meg.

Kaffe eller te?
- Jeg drikker ikke kaffe. Liker te, men drikker det ikke så ofte.


Hvilke planer har du for våren som ligger framfor oss?
-Jeg har ingen spesielle planer for våren, annet enn at jeg skal nyte den så godt jeg kan. Vi skal også reise litt i forbindelse med brytingen som datteren holder på med. Det gleder jeg meg til ;-}

Liker du hagearbeide?
-Jeg er veldig glad i blomster, men ikke så flink med hagearbeid. Jeg har noen fine bed som jeg steller, og planter blomster i urner og krukker, men som regel er hverdagen så travel at jeg ikke har så mye tid til å luke og stelle blomstene….

4 kommentarer:

Akinogal sa...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Hulda sa...

Fine vårlige svar du ga oss. :) Har nettopp svart på den samme selv.

Mia sa...

Heia Sol! Koselig vårlig lesning... jeg er ikke med i gave alongen mer, men det er jo artig å se hva dere får etterhvert. Jeg håper du og dine får en herlig påsketid, og at solen vil titte fram der du er (det er vel ikke såp om at den vil varme så mye enda, vi skriver jo tross alt "bare" mars...)

Solstad sa...

Her oser det av VÅR!!! Deilig :) Nydelige bilder. (det var litt vanskelig å lese teksten din...litt svak farge på den kanskje...eller kanskje det er noe med meg ?? huff...he he)
Ønsker deg en fin dag. Klem