søndag, mars 23, 2008

Vårblå ~ Spring Blue

Disse hadde så vidt begynt å stikke sine vårblå hoder opp av jorda her hvor jeg bor, men nå ligger de igjen i dvale under et kaldt lag med snø.....Hold ut!......roper jeg. Det varer ikke lenge nå til kulda gir seg, og til de igjen kan glede oss med sin vakre farge og bud om vår. For meg er Blåveisen virkelig vår. Og jeg skal legge meg på magen (til tross for mine store frykt for maur og annet småkryp), og fotografere disse nydelige blomstene ;-}
These lovely flowers are now covered with snow. We`ve had snow and cold weather for the last couple of days. I am really longing for spring to come,so that I can lay down flat on my belly and shoot some photos of them, they are my favourites this time of year.

12 kommentarer:

Randi sa...

Hei hei.
TUSEN TAKK!!for den utrolige pakken du sendte til meg.:)) Så mye for så lite!!jeg ble KJEMPEGLAD.!!! Nydelig bilde og det lille sink hjerte med det grønne lyset var bare så utrolig fint!! TUSEN TAKK!!!!:))

Mange klemmer fra Randi

pudelflicka sa...

Vilken underbar bild !
Hedvig

Hulda sa...

Ja, nå må vi holde ut! Våren er like om hjørnet. :) Så nydelig blåveisbilde. Likte så godt påskeduken din, nydelig quilta.

Anki sa...

Heldigvis er våren rundt hjørnet, bare så frustrerende å vente på at ca. 2 meter med snø må smelte først.
Så herlig å lese det innlegget ditt under her, gleder meg til mine blir så store at de bidrar med litt annet enn rot og klesvask :-) Men hver sin alder har vel sin sjarm, ikke sant??

Ønsker deg og dine en forsatt fin påskeavslutning.

borghild sa...

Så fine bilder du tar!! Gleder meg også til våren er her igjen, snøen forsvinner forhåpentligvis like fort som den kom, og da kommer den deilige vårfølelsen snikende igjen!:-)
Jeg hadde faktisk klart å overse at du ble med på 'pay it forward', og det var slettes ikke meningen... Kjempegøy at du heiv deg på, så nå er det bare å vente...:-) Men jeg trenger adressen din slik at jeg vet hvor jeg skal sende pakken, send meg den gjerne på borghildm@hotmail.com
Kos deg resten av påskehelga! Klem B:-)

Solstad sa...

WOW!! For et nydelig bilde :) Jeg trodde våren hadde kommet til oss jeg ....men den gang ei , nå er alt hvitt ute ...og det bare fortsetter å lave ned mer snø. Artig med snø ...men nå lengter jeg etter vår !
Artig med pay award.....kommer snart en gave fra meg ;))
Kos deg på siste fridagen i morgen/dag. Klemz

Carolyn sa...

So great to be here again, Sol. Am just getting started revisiting, and am enjoying your flower here. If you can catch that in the snow, can't wait to see what you capture when spring comes along! Have a wonderful, wonderful day. Hugs. :-)

Ida sa...

VAKKERT! :)

Vel overstått påske.
Fin uke til deg.

elin1976 sa...

Dette liker jeg å se. Her har vi ikke slike, eller det kan være de har kommet men oppå ligger 20 cm med snø. he he

Mita`s hjørne sa...

Noe så nydelig...

Ha en koselig kveld og uke...

HildeS. sa...

Hei hei:)
Nydeleg bilete av blåveisen som ikkje veks på desse kantar av landet. Her er det hestehoven og kvitveisen som er det første vårteiknet:)
Her var det også litt vårleg med sol og varme i forrige veke, men i helga kom det masse snø igjen, meir enn me har hatt heile vinteren. Men sola varmar så godt når ho er framme at snøen smeltar fort. Eg er skikkeleg klar for våren ivertfall:)
Klart eg kan lære deg reglane i Mattis viss du treng det.
Ha ein fin kveld og veke:)

Marie sa...

Blåveisen er ein av dei vakraste blomane eg veit om... Han veks ikkje her eg bur diverre...

Eg får nyta bileta dine!