fredag, mars 21, 2008

Vår? ~ Spring?

Japp! Akkurat nå som vi virkelig hadde fått skikkelig vårfølelse, så ble det bare å revurdere det hele. For her har det lavet ned med snø i over et døgn nå, og det ser ikke ut til at det skal stoppe heller. Glad for å være innendørs i en varm og god stue akkurat nå ;-} Fjellet frister ikke det spor.......Vi har fyrt i ovnen, sønnen sitter her ved siden av meg og spiller X-box. Jeg har sydd litt i dag,men sitter akkurat nå å taster litt og setter sammen noen bilder til dette innlegget. Veslefrøkna(som ikke er så lita lenger) overrasket meg med å ha støvsuget og påskepyntet her en dag i forrige uke. det var SÅ deilig å komme hjem til ryddig hus, og ikke visste jeg at vi hadde så mye påskepynt heller....Hun hadde lett over alt og funnet ting som både hun og brore hadde laget både i barnehage og på skolen....;-} Sånt rører virkelig et morshjerte.

Denne påskeløperen sydde jeg for et par år siden, og i år fant jeg fram rester av stoffet og sydde en liten brikke til.....Den er vårlig og påskefin ;-}

It`s looking a bit more like winter than spring here. It`s been snowing for more than 24 hours and it doesn`t look like it`s going to stop.......I am so happy that I can stay inside by the fire. Lots of people go to their cottages up in the mountains at Easter, but that doesn`t tempt me at all.......I made this table runner for Easter a couple of years ago, and this year I found the fabric that was left and I made a smaller one. Really looks good on my table. My daughter decorated for Easter last week......she even vacumecleaned the house. She`s a good daughter,and it touches a mothers heart.

7 kommentarer:

My little footprints sa...

Så koselig å bli overrasket slik da! Det er det som er godt med at barna blir større, men det er jo slettes ikke en selvfølge for det! Løperen din var veldig kos! Nå håper vi bare at snøen forvinner gett. Jeg synes det var skikkelig trist at snøen kom igjen! Jeg hadde jo håpet jo at den var borte for i år! Men nå skinner sola, og siden det ikke ble så mye snø her jeg bor, så håper jeg at sola smelter den straks ;)
Ønsker deg en fortsatt god påske!
Klem fra Beth

Marie sa...

Nydeleg biletecollage! Så koseleg å kome heim til påskepynta hus! Heldig du. Her har me hatt strålande ver i dag. Eg og eine dottera har vore ute og gått ein lang tur i finveret. Herleg!

Framleis god påske til deg og dine :)

Anonym sa...

Det er kaldt og hvitt her hos oss også.

Vet du hva? Jeg begynner visst å bli en gammel dame, i hvert fall merker øynene mine sine 48 år. Skriften i bloggen din er så liten at jeg har problemer med å lese den. Når jeg er på min bloggrunde, hender det at jeg må gå forbi din fordi brillene ligger et annet sted. Ergerlig! Er det mulig for meg å forstørre den, tro?

Fortsatt god påske.

Lene sa...

Hei, Sol :)

Så skjønne påskeløper - og i farger som jeg også elsker. Bladde meg nedover her, og så du hadde frisket opp med turkist i stua. Kjempefint. Vi har en overbygget terrasse som omtrent blir som ei utestue om sommeren. Der har jeg også massevis av turkise detaljer. Og i sommerhabitten - blir liksom aldri umoderne, den fargen :)

Og så har jeg gått glipp av konkurranse, ser jeg. Jeg eeelsker konkurranser - og gratulerer vinnerene såå masse. Og gratulerer på etterskudd til både Mio, og til deg med bloggbursdag :)

Så koselig at du vil følge meg på nybloggen - og SELVFØLGELIG er du kvalifisert ;)) Har fått massevis av venner her inne - noen nærmere enn andre. Det er igrunnen også en av årsakene til at jeg ønsker meg en lukket blogg - et litt mindre miljø, slik at jeg får bedre tid til å bli kjent med flere :)) Gleder meg - og som sagt veldig koselig at du vil følge meg :)

Ha en fortsatt fin påskeaften - kos deg masse med dine. Forresten imponert over datteren som hadde sjainet opp og pyntet :)

Klem fra Lene :)

Anonym sa...

See here or here

Miamor sa...

Koslig blogg du har! Jeg hekler også grannyer, og det tar tid...
Likte også veldig godt putene du har sydd til sofaen din! Jeg er så glad i turkis. Flott med miks av ulike stoff! Er de små lappene noe du har printa på stoff, eller er mønsteret sånn.... Syr litt puter selv og gøy å få inspirasjon. Stikk gjerne innom bloggen min : )

LiLi M. sa...

Hi!! Thanks for your Easter wishes!! We have a second day of Easter on Monday, do you have that too? If so I wish you a happy Easter too. If not: have a nice week anyway! Take care, L.