onsdag, februar 18, 2009

Oppussing pågår......

I disse dager må vårt retro 70-talls gulvbelegg vike plassen for nytt gulv på kjøkkenet........

Gulvbelegget har vært utrolig slitesterkt og holdbart, med en veldig praktisk farge. Det har ligget på gulvet siden foreldrene mine bygget huset vårt på midten av 70- tallet. Da var det store mønstrete gulvbelegg og tapter som gjaldt, for ikke å snakke om hvor stormønstrede gardinene var ;-}

Det vi legger på nå er laminatgulv. Hvitoljet ask. Jeg synes det blir kjempefint. Jeg skulle gjerne hatt tregulv,men siden vi har varmekabler i nesten alle gulvene i huset,så går ikke det.....

Alt står på hodet her. Stoler og bord er flyttet inn i stua, og utover kjøkkenordet står det kopper, glass, tallerkener osv.....Totalt kaos med andre ord.

Støvsugeren står strategisk plassert på gulvet.......Det sages jo må vite ;-}
Ja, sånn er det i vinterferien her hos oss. det skal bli deilig når vi er ferdige. det jeg ser er at når en først pusser opp noe et sted, så ser en alltid at det er andre ting som burde vært pusset opp også....Det meste ser falmet og gammelt ut sammen med det som er nytt....

I morgen reiser vi til Fredrikstad en tur. Datteren skal bruke fire dager av vinterferien sin til treningssamling. Bryteforbundet har tatt henne ut til samling sammen med en del andre jenter, og en kan ikke la en sånn fin sjans gå fra seg til å få trene sammen med andre jenter.

3 kommentarer:

Landstil sa...

Det gamle gulvet var skikkelig søtt da :)
Men blir nok kjempe fint med det nye! Er deilig når en blir ferdig med slike prosjekter!

Randi sa...

Har lignende mønster på kjøkkengulvet mitt og sant nok; det er slitesterkt. Har planer om å selge huset, så her blir det ikke skiftet.

Det nye gulvet var flott. Selv om det er mye rot nå, så blir det SÅ kjekt når alt arbeidet er ferdig. Greit å bruke vinterferien til slikt arbeid.

Ramme alvor sa...

Me har også kvitolja ask, men som parkett..med kablar under. Den har sprokke opp eit par stader, men ellers er den kjemflott. Vert eit flott kjøkken dette :)

Britt