fredag, november 17, 2006

Dårlige forbindelser og forkjøelse - Bad Internet connection, bad cold.

Telenor er fortsatt en dårlig venn for tida....her hos meg virker internett bare et par minutter av gangen,og da blir det dårlig med blogglesing,kommentarskriving og opplasting. Jeg får bare håpe at det retter seg etter hvert.Vi er i alle fall i dialog med Telenor,så får vi se hva det kommer ut av det ;-}
Ellers florerer basillene her......Jeg og datteren hoster som om vi skulle hatt betalt for det....Slitsomt!!!
Ja, ja,jeg får i alle fall tid til å tenke over hva jeg skal gi til min hemmelige venn ;-} Har ikke fått vært i butikker siden jeg ikke er frisk,men gjør litt detektivarbeid når nettet virker i et par minutter,og prøver å finne litt ut av hva som kan være fint å gi. Gleder meg til å se hva de ulike i Give Alongèn har funnet på.....
God helg alle sammen.
I`ve still got a bad cold,and my ISP isn`t a good friend of mine anymore... ;-} We still have very bad internetconnection,and I can`t get to write comments, read blogs ore upload stuff to my blog. At least I get some extra time to think about what I am going to give my secret friend in the Interior Give Along. have a nice weekend!

11 kommentarer:

Solstad sa...

Stakkars dere da!! :( God bedring til dere.....både med hosten og telenor :) Klem fra meg.

Hulda sa...

Samme sier jeg; håper både du og internett blir frisk snart. ;o)

Timotei sa...

Det er så kjedelig når internett ikke fungerer. Skikkelig ergerlig. Håper dere finner ut av det.
God bedring!

Sarah sa...

Ustabilt internet og forkølelse... Det er da uheldigt. Håber I begge bliver "friske" igen hurtigt.
Det bliver spændende og se hvad i allesammen finder på til jeres hemmelige ven. Glæder mig til at se det efterhånden som gaverne når frem.
god weekend

Mia sa...

Så kjedelig med forkjølelse - håper dere blir friske snart. Og det med internett er også ergelig - å ikke få sin daglige dose av blogg-verden! Takk for alle koselige kommentarer på bloggen min; hyllen fra dagens innlegg er fra Perfect Home (home party-greier). Hadde aldrig vært på en sånn en før, men ble invitert ifjor høst av en venninne - og endte opp med hyllen, altså. Har du prøvd Bohus eller Skeidar? (Tenker bare høyt...) God helg og god bedring.

Leah sa...

God bedring til dere, håper dere er bedre nå. Kjedelig å ha problemer med datan også, man blir jo helt avhengig, vettu ;-)

Sigrun sa...

God bedring - from me, I hope, it is correct! Gute Besserung!

Sigrun

Bolina sa...

Huff da, forkjølelse er noe herk. Og når man ikke får blogge engang...
Ønsker både deg og din datter god bedring =)
Ha en flott mandag, tiltross for forkjølelsen =)

Violette sa...

Thank you for visiting my blog, I am happy to discover yours, with such beautiful pictures !!!! I'll come back soon and read it all.

anniche sa...

Hvordan går det med deg stakkars!!
Håper formen din er mye bedre nå da...
Og at du snart er tilbake med de vakre bildene dine

Sol sa...

Oi,her var det mange kommentarer. Hjertelig takk dere gode mennesker;-}
Joda,her holder forkjølelsen seg stand by,og det er jammen lenge siden jeg har vært så dårlig når jeg har hatt forkjølelse.Sønnen og datteren har det også,så her er det hosting kan dere tro...
Solstad;Telenor funker ikke skikkelig enda,blir litt motløs av det....Tok sin tid før jeg fikk skrevet kommentar i din blogg om hjertene jeg sendte.Veldig glad du likte dem!
Hulda;Takk skal du ha.Krysser fingre for at jeg blir bedre innen Torsdag,for da skal jeg etter planen til Oslo...
Timotei,Takk til deg også!
Sarah;Takk takk!Jeg har ikke fått vært ute å shoppet til min hemmelige venn,men har allikevel noe i mine gjemmer ;-}Så nå gjelder det bare å få en eller annen til å gå på posthuset å sende gaven for meg...
Mia;Takk skal du ha.Det er bare en glede å skrive kommentarer hos deg ;-}Det gjør meg i godt humør. Skal sjekke om det er neon som holder på med Perfect Home her. Har vært på Bohus,men de hadde ikke akkurat det jeg var ute etter..
Leah;Så sant så sant...,man bli fort litt avhengig...,men det erjo godt å være avhengig av å bli inspirert ;-}Hjertelig takk.
Sigrun;Your Norwegian is excellent,thank you very much.I know some German too from school,but since I haven`t spoken the language in years,I have forgotten too much I`m afraid..Vielen dank!
Bolina;Japp,denne forkjølelsen er noe skikkelig herk i alle fall,men,men...Tusen takk for fine tanker og koselig hilsen.
Violette;Thank you very much.I loved visiting your blog,and I`m happy if you can find anything of interest in my blog. Take good care!
Anniche;Jo altså...fremdeles forkjøla,men jeg håper sterkt å bli bedre i løpet av morgendagen...Man kan i alle fall drømme ikke sant.Tusen takk!
Skal se om jeg ikke kan få lastet opp et bilde i kveld...om nettet virker da...Er spent på om jeg får lastet opp dette svaret også...