onsdag, november 01, 2006

Litt oppussing igjen - More redecorating

Her er endelig kommoden som jeg har pusset opp i høst.....Det tok litt tid å få den ferdig.Den har tilhørt min mor og hun hadde den da hun var lita. Hun hadde malt den lysegrønn, og da jeg fikk den for en god del års siden,ble den lutet, noe som var moderne da....Det var en god del jobb med å sparkle og pusse om og om igjen*pust, pes* Det var andre håndtak på skuffene og skapdøren slik at det var dype merker etter dem,og det var det en stor jobb å få til slik at det så pent ut.Men nå står den altså ferdig her med nyinnkjøpte porselenshåndtak ;-} Det er dessverre litt mørkt i den smale gangen der den står,så bildet er ikke av beste kvalitet.

This autumn I have done som redecorating and now it`s finished at last.It was a lot of work cause I wanted to change the knobs and there were deep marks which I had to get rid of. But now I am happy that it`s finished and standing in the hall with new porcelain knobs ;-} The photo isn`t too good unfortunately,cause it`s rather dark in the hall where it`s standing.9 kommentarer:

Metteflette sa...

Skjenken ble jo superflott! Stilig heksebilde av datteren din! Hvordan får du postet bilder på den måten??? Det er jo så tøft! Må man ha blogger beta kanskje? Hva er forskjellen? Håper ikke jeg maser hull i hodet på deg nå! :-)

kreoline sa...

Så flott den ble, du er skikkelig flink. Ja det tar sin tid, men så flott resultat, og det gjør det ikke noe i ettertid.

mias landliv sa...

Kommoden ble virkelig fin! Kan tenke meg at det har vært masse arbeid - men resultatet er vært det. Jeg er ikke så flink med malerkosten, og pleier å overlate den slags til min kjære...

Karna sa...

Kommoden ble kjempefin!! Jeg hadde også den "perioden" da jeg fjernet all maling og lutet og lutet....Nå er alt blitt hvitt eller grått igjen...Vi lager mye arbeid for oss selv.tjhii...

Hulda sa...

Veldig fin ble kommoden! Den passa godt i gangen din.

For the love of country sa...

Jättefint blev det! Och vilken vacker symaskin som skymtar där bakom. :)

Julie sa...

Så flott det ble. Kjempefint med symaskinen oppå også. Jeg har ikke funnet noen plass til min maskin enda. Så den står gjemt på et rom, litt synd det.

Timotei sa...

Den ble flott! Ligger nok mye arbeid bak ja. Du er dyktig!

Kjersti Elisabeth sa...

Så fin komoden ble.Ja,jeg også er ferdig med den perrioden da alt skulle være trehvit.En slik symaskin fikk jeg av svigermoren min,den sydde hun mye på i sin tid !!