onsdag, november 15, 2006

Litt nytt og litt gammelt...-Something old,something new

Jeg har kjøpt litt nytt i det siste, men det er ikke alltid så lett å få rotet seg til å ta bilder.Derfor har jeg gjort en liten innsats nå. Disse to lysglassene kommer fra Lene Bjerre.Det til høyre har speilsider med en gjennombrutt bladmønster slik at lyset skinner igjennom. Jeg er glad i blomster, og denne hvite Asaleaen står så vakkert og blomstrer nå.

Dette speilfatet kunne jeg ikke mostå. Det er fra House Doctor.
Fløtesettet er min mors. Det fikk hun og pappa til bryllupet sitt,og det er hentet fram og pusset støv av....ja og så fikk det jo en liten sølvpuss ;-} det er jo for galt at sånt skal stå og støve bort inne i et skap.

Dette smykkeskrinet fikk datteren min til dåpen. Det har også kommet til heder og verdighet.


15 kommentarer:

kreoline sa...

Nydelige ting du har kjøpt, det er kjekt å kose seg av og til, å shoppe hjelper på helsa og humøret. Det var såååå nydelig det fløtesettet, du kan ikke gjemme det vekk i et skap, la det stå fremme, det er så skjønt. Hos meg står alt sånt fremme, har ikke hjerte til å gjemme det vekk. Dåpsgaven av helt skjønn.

Mia sa...

Så mye nydelig du viser idag! Lysglassene er jo så vakre; den med speil og bladeffekt var spesiellt fin. Og akkurat det samme speilfatet har jeg hatt lyst på lenge, så den tidligere i høst, men når jeg var i byen på mandag så var den borte... Typisk! Og snø kan jeg styre meg for, på mandag skled vi ut i grøften pga. glatt føre/snø - heldigvis ingen skader!

Timotei sa...

Nydelige ting! Ja, det er sant, kan jo ikke la slike ting stå bortgjemt i et skap!

Sarah sa...

Rigtig fine ting. Flødesættet er da helt fantastisk. Fint at det også har en historie.
Jeg elsker også blomster. Azaleaer er bare så flotte. Smukt hvidt eksemplar du har...

Hulda sa...

Her var det masse flott i dag! Jeg syns det speilfatet fra House Doctor var helt skjønt! Veldig fint med de lysglassene og de fine rosene på. Azaliaen ser flott ut. Mamma hadde to store røde til jul i fjor. De blomstrer jo så lenge.

Julie sa...

Vakre bilder av vakre ting : )

Karna sa...

Så fine lykter og brett du har fått fatt i. Du tar sååååå fine bilder!!! Ble et kjempefint stillben med litt nytt og litt arvet!!

cleo sa...

Åh, så fint. Hjärtat är ju underbart.

Sigrun sa...

I like your silver plated Things very much, I also have Teapots and other things.

Sigrun

Sofie sa...

Vilka fina saker!

Minna sa...

Vilka underbart vackra bilder! Har nog sagt det förr men säger gärna igen - du är jätteduktig fotograf!

kjersti elisabeth sa...

Mange fine ting.Slikt smykkeskrin fikk barnebarnet mitt til dåpen også !!

an angel at my table sa...

Vilka fina bilder du tar. Riktigt proffsigt.Jag älskar den vita brickan.

Annettes Hobbyblogg sa...

Nydelig speilfat! Og alt det andre også forresten!

Sol sa...

Her var det også mange fine kommentarer. Jeg takker hver og en av dere SÅ masse for at dere tar dere tid til å skrive noen ord. Jeg setter veldig stor pris på det!!!
Klem til dere!
Jeg er veldig glad i den heklede løperen som dette står på.Den er det en gammel utrolig søt og koselig dame i Sogndal som har laget til meg,da jeg gikk på skole der. Liker også veldig godt alle tingene som jeg har tatt bilde av ;-}
Thank you very,very much,and a hug to you!