søndag, november 05, 2006

Minnelys

Det er dagen for å tenne et lys for alle de man har mistet....

6 kommentarer:

kreoline sa...

Da er det godt jeg har mange lys på i dag, visste ikke at det var denne dagen.Det er godt å minne sine nære og kjære.
Hjertene under var helt skjøøøøøne, ja hvitt og rødt er så nydelig. Rødt er min yndlingsfarve , du har lik min tallerkenhylle,den er så kjempefin.Min datter fikk et sånt sølvkrus til dåpen, har det i et stort hvitt skap med glassdører, i samme stil som hyllen. Det er godt å samle på minner, å ha de stående fremme.Posene oppå hyllen var kjempesøte, du er virkelig flink. Ha en fin kveld. Bildet var så rolig og harmonisk å se på, helt skjønt.

ROOMSERVICE sa...

Vad har du för kamerautrustning?

For the love of country sa...

Vacker bild, hoppas du har en fin helg. Tänder också ljus för de som saknas. Kram på dig!

Catti sa...

Vacker bild.

markisen sa...

Hej Sol, tack för kommentaren hos mig... Hit kommer jag och hälsar på igen! Jättevacker blå bild här nedanför, och fina hjärtan. Blir alltid så imponerad av de som kan pyssla, skulle också vilja vara pysslig men det vill sig liksom inte riktigt...

Sol sa...

Jeg må takke så masse igjen....
Kreoline;man taenker jo ofte på sine nære og kjære som har gått bort,men det er fint å ha en dag som er til ettertanke og da man kan tenne lys både på gravene og i hjemmene...Et av sølvkrusene fikk faren min til dåpen..jeg har sølvtallerkenen hans også. Synes at man ikke skal gjemme vekk slike gamle fine ting.
Roomservice;Koselig at du har funnet bloggen min,og hjertelig takk for anbefalingen på siden din, det varmet hjertet mitt. Jeg bruker et Nikon D70, en Sigma 105 mm macrolinse,og en Sigma 300 mm zoomlinse...
Anna;Hjertens takk.Klem til deg også.
Catti;Tusen takk, koselig at du også har funnet bloggen min.
Markisen;Jeg var så glad da jeg fant bloggen din med de flotte fotoene,og jeg kommer nok til å se innom deg ofte...I mange år har jeg brukt fotoapparatet mye mer enn jeg har "pysslat",men ble inspirert da jeg så hvor mye fint det lages rundt om...Fint at du så innom meg.