tirsdag, november 28, 2006

Stille........- Silence......

Ja her hos meg har det vært stille i en uke nå,men nå håper jeg at jeg er tilbake. Internett hadde jo kranglet skikkelig,og til slutt var det ingen forbindelse.Det har tatt sin tid for Telenor å få oss online igjen, men nå ser det ut til at de har greid det.
Jeg er fortsatt syk,og hoster masse,og i dag har jeg vært hos legen, og vært på sykehuset for å ta bilder av lungene. Hoster jo som besatt,og det er ganske slitsomt.De så ikke noe på lungene heldigvis ;-} Det er ikke bare jeg som er syk her i huset.Her går det tre til og hoster......
Jeg fikk heldigvis sendt min hemmelig venn gave,og når jeg er innom bloggen hennes nå så ser det ut til at gaven ble godt mottatt.Det varmer hjertet mitt.
Jeg var så kjempeheldig å få min Hemmelig-venn gave på torsdag.Skal prøve å få lastet opp bilder i morgen.
Tusen takk til alle som har skrevet kommentarer i bloggen min!!!
It`s been silent in bly blog this week. I`ve been without internet connecton for a week now,and I still have a cold. Went to see the doctor today,and went to the hospital to have my lungs x-rayed.Everything looked fine,but I still have this bad cough.
I did manage to send my gift to my Secret Friend in the Interior Give along though,and on Thursday I got a wonderful gift in the mail from my secret friend. I will try to post photos tomorrow.
Thank you very much for writing comments in my blog!!!

9 kommentarer:

Solstad sa...

Heisann sol. Så leit at dere er syke da , har savnet deg :) Har vært ofte innom bloggen din og kikket etter livstegn......så nå var det veldig kjekt å høre fra deg :D Dere får ha masse god bedring. Stor klem fra meg!!

kjersti elisabeth sa...

Et nydelig bilde !! huff,ikke kjekt å være syk,men ønsker deg god bedring

kreoline sa...

Nydelig bilde. Stakkars deg, nå må du blir frisk før jul vet du. Spis Omega, så holder du deg bra. Ønsker deg i hvert fall en riktig god bedring, og håper du blir frisk snart. Klem fra meg, håper det hjelper.

Anna sa...

Hoppas att ni alla snart är bättre från hostan!! Välkommen tillbaka!

Sarah sa...

Godt du er tilbage på nettet igen.
Men er det ikke snart på tide at blive rask igen? :o)Det er da trist at gå at hoste i længere tid.
De varmeste og mest helbredende tanker fra Danmark til dig og din familie...
Flot billede.

Hulda sa...

Så fint det bildet av bladet med frost var. Nydelig. Jeg håper virkelig at du kan bli frisk snart, slik at du kan nyte adventa.

daisy sa...

Har vært innom her og titta flere ganger, godt at dere er på nett igjen. Men kjedelig å være syk da! Slitsom å gå å hoste.. Men se på den lyse sida - da blir du i allefall ikke syk til jul..! :) Håper du blir frisk snart!

Mia sa...

Hei Sol! Jeg har savnet deg - håper det går bedre med deg og at du og dine er i full vigør snart igjen. Nydelig bilde du har tatt. Men det er vel ikke frost hos deg nå, eller? (Hos meg er deg 10 plussgrader og sol) Godt å høre at internett virker igjen.

Kim Carney sa...

Gosh, that is beautiful! A frozen heart!