tirsdag, oktober 07, 2008

Hva skjer? Baking to dager på rad........

Mm, jeg har bakt i dag også. Antagelig et utslag av høstferie-syndromet... ;-} Det er ikke ofte jeg har ånden over meg til å bake.....Jeg må bare innrømme det, det er for mye å henge fingrene i ellers i hverdagen. Soim om ikke dette var nok, så har jeg planer om å bake i morgen også.....Det er koselig å bruke tiden sin på annet enn bare rydding. I går hadde vi en koselig tur. Vi var på Peppes å spiste pizza etter at moren min var ferdig på sykehuset. det ble også tid til litt shopping. Sønnen sto for det dyreste innkjøpet......Det er ikke ofte han kjøper noe,men nå slo han til å kjøpte en ny stilig MP3 spiller med plass til masse musikk. Jeg kjøpte litt GreenGate. Og så fikk jeg et nydelig sjal/skjerf av moren min. Det er i ekte silke og nesten for fint til å brukes. Bilde kommer senere. Resten av familien koser seg i Selje. De hadde fått stor krabbefangst i teinene i dag. Tde hadde fått ca. 70 stk. Håper at de fryser ned litt og tar med hjem til meg....mmmmm.

4 kommentarer:

Astrid sa...

Mmmmmh! No fekk eg lyst på heimebaka brød! Det er lenge sidan her i huset, då eg ikkje er så glad i å ha deig på fingrane:) Men det er kanskje ei tilvenjingssak;)

Koseleg blogg du har forresten! Eg fann deg via Tove (Tankar frå ein kvardag).

Nunne sa...

Fine brød! Godt jeg så dem før jeg køya. Ligger fire på kjøkkenbenken som må i fryseren i kveld.
Du er jo flink! God natt....

Solstad sa...

Tusen takk for awardene! Det er veldig kjekt å vite at noen liker bloggen min og kjem tilbake dit :))
Hmm...så gode de brødene ser ut! Jeg liker godt å bake (som du sikkert har skjønt) men er ikke så flink med brøddeig...men du skal bare se at jeg blir inspirert her. he he
Håper du får smake på krabben!
Ha en fin dag videre. Klem

HildeS. sa...

Tusen takk snille du for awardane:)
Mmmm, nysteikt brød med brunost på, det smakar himmelsk.
Ha ein fine dag min venn.
Klem H.