mandag, oktober 20, 2008

Skilt

....er ukens tema på Fototriss. Mine bidrag i dag er litt sånn på den humoristiske siden. Jeg kom til å tenke på et skilt som jeg så i Bremanger da jeg var der i fjor. Et sånt skilt har jeg ikke sett hverken før eller siden... ;-}


Skiltet står på en ganske ensom vei som fører til noen gamle hus og noen nye hytter. Søskenbarnet mitt har en flott hytte her. de som har satt opp det artige skiltet leier ut hytter. Se bare på de små fuglehusene oppover langs gjerdet. der oppbevares nøklene til de som skal komme å leie hytte..... De leier faktisk ut en hytte som ligger midt ute på sjøen, den skal jeg legge ut bilde av en annen dag.

Det siste bidraget mitt til ukens Fototriss er et bilde jeg har tatt her i byen.....Skiltet er litt sånn "off season"........

7 kommentarer:

Marie Leya sa...

Oj vad fint det var här!!! O vilken underbart söt skylt.

synne sa...

Hei.
Her likte eg meg virkelig.
Kommer tilbake.
Er det ok og linke? Finner deg aldrig igjen ellers....
Flotte fototrissbilder har du og.
Vanskelig å velge. Blir alle tre.
Ha det gott.
Synne.

Susanne Lindén sa...

Jättefina bilder och tolkningar på temat. Den första skylten blir min favorit.
Ha det gott!

Ingrid sa...

Hehe.. morsomt skilt. Et slikt bør vel henge ved gamleheimene..
Koselig med de fuglekassene også! :)

Bildkanalen/Jonas sa...

Härlig kombination av skyltar!

Lene sa...

Hohohoooooo!!! Festlige bilder hos deg i dag!! Takker for deilig latter :)

Og så sååå koselig at du har vært å hilst på meg - den elendige bloggeren som bare dukker opp i ny og ne! Men selv om bloggingen har blitt mye nedprioritert hos meg i mangel på tid, så får jeg meg absolutt ikke til å legge ned. Det er jo bare sååå kos når jeg først tar meg tid.

Og duuuu - her fant jeg virkelig inspirasjon! Har en svææær pose med epler som jeg synes er altfor sure. Har bakt etpar eplekaker, men det får da være måte på hvor mye kaker jeg kan bake (er på slankeren - men det er jo såååå godt, så jeg klarer jo ikke begrense meg om jeg først har i hus). MEn eplekransen!!!! Jess!! DET skal det bli - og tusen hjerteligst for tipset. Det værste jeg vet er å kaste mat - og nå slipper jeg det :)

Ha en finfin kveld, Sol - og takk for koselig innomtitt :)

mumari sa...

*Var med i en annorlunda fotoutmaning: FreakyFridayFoto!
www.mumari.se/2008/october/freakyfridayfoto-tema-sjuk.aspx

Välkommen :o)*